”Αύριο θα γίνει κανονικότατα το ΔΣ, ο κ. Μπατζιάκας αδιαφορεί για τα σωματεία”

Ανακοίνωση εξέδωσαν τα επτά μέλη της ΕΠΣΘ, που είναι αντίθετα προς τον πρόεδρο κ. Τάσο Μπατζιάκα, τονίζοντας πως αύριο Τρίτη (30/6) θα βρίσκονται στα γραφεία της ΕΠΣΘ για την διεξαγωγή του Δ.Σ. της Ένωσης, παρά την απόφαση του προέδρου να αναβάλει το διοικητικό συμβούλιο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:…

«Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Μπατζιάκας Αναστάσιος , συνεχίζοντας τον κατηφορικό δρόμο που ξεκίνησε, παραπλανώντας και οδηγώντας την ΕΠΣΘ στην ανυπαρξία και σε μια ατέρμονη δικαστική διαμάχη με την ΕΠΟ (να σημειώσουμε ότι χάθηκε και η σημερινή προσφυγή στο Πρωτοδικείο Βόλου, τρεις στο σύνολο), προσπάθησε μάταια να αναβάλει για δέκα μέρες την αυριανή προγραμματισμένη συνεδρίαση του Δ.Σ. με μοναδικό θέμα την αναδιάρθρωσή του. Και επικαλέσθηκε γι αυτό, σοβαρούς εθνικούς λόγους λόγω δημοψηφίσματος!!! Αδιαφορεί παντελώς για την τύχη των σωματείων αφενός αυτών που παραπλανήθηκαν και υπέγραψαν την αγωγή εναντίον της ΕΠΟ κι αφετέρου αυτών που από την 1η Ιουλίου θα απευθύνονται στα γραφεία της Ένωσης για μεταγραφές και θα βρίσκουν κλειδωμένα τα κομπιούτερ! Τον πληροφορούμε λοιπόν ότι εμείς θα είμαστε εκεί αύριο στις 9μ.μ. και το συμβούλιο θα γίνει κανονικότατα και διαβεβαιώνουμε όλα τα σωματεία ότι θα σταθούμε δίπλα τους.Κι επειδή δεν θέλουμε να βρούμε ξανά αλλαγμένες κλειδαριές, έχουμε ενημερώσει σχετικά για τις δέουσες ενέργειες την Εισαγγελία Μαγνησίας καθώς και τη Αστυνομική Διεύθυνση. Ελπίζουμε πως θα πρυτανεύσει η λογική και καλούμε τον κ. Μπατζιάκα να παρευρίσκεται στο αυριανό Δ.Σ.Εμείς τον θέλουμε εκεί, σε αντίθεση με αυτόν, που κατήργησε τον κ.Ακσιαλή από Γεν.Γραμματέα με το άρθρο 19.5, παρ’όλο που απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων στο εξωτερικό!!!
Υ.Γ. Νομίζουμε πως είναι περιττό να θυμίσουμε σε όλα τα Μ.Μ.Ε το πόσες φορές δήλωσε ο κ. Πρόεδρος μετά από κάθε απώλεια δικαστικής διαμάχης, ότι θα παραιτηθεί και «θα κάνει χώρο»Τα συμπεράσματα δικά σας…».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις