Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας στον Α.Σ. Βόλος 2004 (photos)

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα της προετοιμασίας για τα κορίτσια του Α.Σ. Βόλος 2004, με μεγάλη συμμετοχή και πολύ διάθεση για δουλειά από τις αθλήτριες, την προπονήτρια, αλλά και με τη διοίκηση πλήρως οργανωμένη, προσφέροντας από την αρχή όλα τα εφόδια για μια καλή σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτής της οργάνωσης η διοίκηση ανακοίνωσε τη συνεργασία του συλλόγου με τη διαιτροφολόγο-διαιτολόγο Δήμητρα Σερμέτη και με το γυμναστήριο “TITANS” του Δημήτρη Αλεξίου. Η Δήμητρα Σερμέτη ήδη πραγματοποίησε τις πρώτες σωματομετρικές και λιπομετρικές εξετάσεις στα κορίτσια και θα είναι δίπλα τους όλη την αγωνιστική περίοδο, προκειμένου να φροντίζει τη σωστή διατροφή κάθε αθλήτριας.

Ο Δημήτρης Αλεξίου γνωρίστηκε με τα κορίτσια και από την επόμενη εβδομάδα θα αναλάβει την ενδυνάμωση τους, σε συνεργασία με την προπονήτρια Ε. Κουσκούνη. Επίσης οι αθλήτριες πέρασαν και από εργομετρικές εξετάσεις έτσι ώστε η προπονήτρια της ομάδας να έχει τα απαραίτητα στοιχεία βάση μετρήσεων, που θα την βοηθήσουν να βελτιώσει τα τρωτά σημεία κάθε αθλήτριας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις