Φιλική ΝΙΚΗ με Φάρσαλα (80 photos)

Εντυπωσιακή ήταν κατά διαστήματα η Νίκη, στο πρώτο εντός έδρας φιλικό, με αντίπαλο τον Γ.Σ. Φαρσάλων, επικρατώντας με 79-67. Οι κυανόλευκοι με άμυνα “γρανίτη” στο πρώτο δεκάλεπτο δεν άφησαν περιθώρια στους φιλοξενούμενους να πετύχουν εύκολα καλάθια, κρατώντας τους στους 13 πόντους. Στη δεύτερη περίοδο, η επιθετική άμυνα των παικτών του Λάμπρου Πρέκα έβαλε από νωρίς στη γραμμή των βολών τους αντιπάλους της με αποτέλεσμα να φτάσουν στους 31 πόντους, με τους κυανόλευκους να βρίσκουν λύσεις επιθετικά και παρά τα νεκρά διαστήματα, να ολοκληρώνουν το ημίχρονο με 42 πόντους.

Η κούραση και η έλλειψη συγκέντρωσης στο ριμπάουντ, έδωσε την ευκαιρία σε δεύτερες επιθέσεις στα Φάρσαλα με αποτέλεσμα να πλησιάσουν στο σκορ (62-54) στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου.

5:11 πριν το τέλος της φιλικής αναμέτρησης ο διαιτητής διέκοψε προσωρινά τον αγώνα κι έδειξε αποφασισμένος να τον ολοκληρώσει πριν την ώρα του καθώς οι διαμαρτυρίες του φιλοξενούμενου “πάγκου” ήταν συνεχείς. Μετά από παραίνεση του προέδρου της Δ.Ε. καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, Μπάμπη Τουτουντζόγλου, ο διαιτητής επέστρεψε στο παρκέ και ο αγώνας ολοκληρώθηκε κανονικά. Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν αρκετούς νεαρούς καλαθοσφαιριστές με το σκορ να διαμορφώνεται στο 79-67.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις