Επιστροφή Γ. Πλατανιά, στις γυναίκες του Μαγνησιακού

Ο Γιώργος Πλατανιάς επιστρέφει στον πάγκο της γυναικείας ομάδας του Μαγνησιακού.
Μετά την ολοκλήρωση της προηγούμενης σεζόν και της πρόσκαιρης, όπως αποδείχθηκε, ολοκλήρωσης της συνεργασίας του έμπειρου προπονητή με την γυναικεία ομάδα του Συλλόγου,  από τη διοίκηση του Μαγνησιακού δόθηκε εκ νέου η δυνατότητα στον Γ. Πλατανιά να “επανεκκινήσει” την ομάδα του γυναικείου τμήματος. Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Ο ΑΣΒ Μαγνησιακός ανακοινώνει την εκ νέου συνεργασία με τον έμπειρο προπονητή και γνώστη του γυναικείου ποδοσφαίρου, Γιώργο Πλατανιά.

Ο Γεώργιος Πλατανιάς είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ΟΥΕΦΑ Β, ενώ ήδη έχει παρακολουθήσει με επιτυχία τον πρώτο κύκλο των σεμιναρίων για να αποκτήσει δίπλωμα επιπέδου ΟΥΕΦΑ Α.
Με την προπονητική ασχολείται από το 2006, ενώ είναι ιδιαίτερα χαρακτηριστικό στοιχείο της σταδιοδρομίας του αποτελούν οι πολλές “άνοδοι” που έχει κατακτήσει, σε όλες τις κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε προπονητικά.
Με το γυναικείο ποδόσφαιρο ασχολείται τα τελευταία δύο χρόνια, διάστημα που διετέλεσε προπονητής της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Βόλος 2004», με την οποία πέτυχε άνοδο από την Β’ Εθνική κατηγορία, στην Α’ Εθνική κατηγορία Γυναικών”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις