Σωματεία καλούν σε παράσταση διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ στην κλήρωση της Γ’ Εθνικής

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη συγκρότηση των ομίλων της Γ’ Εθνικής. Μετά την ανακοίνωση των ΕΠΣ Αχαΐας, Μεσσηνίας και Αρκαδίας ότι οι ομάδες τους δεν θα αγωνιστούν στο πρωτάθλημα επειδή διαφωνούν με την συγκρότηση των ομίλων που αποφάσισε η Ε.Ε. της ΕΠΟ, οι τρεις ομάδες της ΕΠΣ Ηλείας που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα (Α.Ο. Πανηλειακός, Π.Α.Ο. Βάρδας, Νίκη Τραγανού) χαρακτηρίζουν «τερατούργημα» το «πάντρεμα των ομάδων από τα Δωδεκάνησα με εκείνες από την Αχαΐα και την Ηλεία».

Στην επιστολή προς την ΕΠΣ Ηλείας αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Όπως είναι φυσικό και ευκολονόητο, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προασπίσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας. Στην προσπάθεια μας αυτή, έστω και στην ύστατη ώρα, έστω και μετά την εκκωφαντική σας σιωπή σας θέλουμε δίπλα μας.

Σας παρακαλούμε λοιπόν ενεργώντας ως θεματοφύλακας των Ηλειακών ομάδων που συμμετέχουν στην Γ Εθνική να συμμετέχετε στην παράσταση διαμαρτυρίας των σωματείων μας την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της ΕΠΟ.

ΥΓ. Εμείς θα μάθουμε κολύμπι για να πάμε στην Ρόδο. Οι υπόλοιποι ας μάθουν κολύμπι για να μην πνιγούν.»

Με βάση τις ανακοινωθείσες αποχωρήσεις των τριών Ενώσεων και την παράσταση διαμαρτυρίας που εξήγγειλαν τα τρία σωματεία, η κλήρωση του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής, που θα γίνει στις 12/9 αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις