Με πολλούς νεαρούς η ΑΕΛ έχασε 1-0 από τον Ιωνικό

Με τέρμα του Ομπούσου, μόλις στο 1’ του φιλικού, ο Ιωνικός επικράτησε της ΑΕΛ στη Νεάπολη, δείχνοντας πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο!

Η ομάδα της Λάρισας παρουσιάστηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της με 5 παίκτες της Κ19 (Χρήστος Βαφειάδης, Κώστας Τάρτας, Θοδωρής Πλατάνας, Μάριος Φουρκιώτης και Χαρίλαος Φουρκιώτης (συνωνυμία) τρεις νεαρούς παίκτες της Ανδρικής ομάδας όπως οι Γκέρντι Χοτζάλι, Βαγγέλης Νούσιος, Παναγιώτης Παϊτέρης και δύο επαγγελματίες που επίσης αγωνίζονται στην Νέων όπως οι Αλέξανδρος Χαλάτσης και Λευτέρης Μπάμης, παρόλα αυτά η εικόνα της προβλημάτισε.

Μαζί με αυτούς έκαναν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους οι Θοδωρής Τριποτσέρης, Μανώλης Μπέρτος, Ακόστα που πήραν λεπτά συμμετοχής ενώ αγωνίστηκαν οι Σάμι Φρίουι, Νέστορας Γκέκας και Μάρκο Νούνιτς.

Το γκολ μπήκε πριν καν την συμπλήρωση του 1ου λεπτού. Ο Μπέρτος έκανε τραγικό γύρισμα προς τον Γκέκα, ο Ομπούσου εκμεταλλεύτηκε το λάθος και βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της ΑΕΛ τον οποίο απέφυγε και έγραψε το 1-0. Οι Βυσσινί δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικοί στο πρώτο ημίχρονο, ανεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Κορυφαία η φάση του 10ου λεπτού για την ισοφάριση με τον Βαγγέλη Νούσιο σε ένα σουτ έξω από την περιοχή να σημαδεύει το δοκάρι του Κουρεπίνη καθώς στάθηκε άτυχος σε αυτή τη στιγμή του ματς. Χάθηκαν ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για την ισοφάριση με τον Αντωνίου να παίρνει γεύση… από ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Κ19 της ομάδας βγάζοντας κάποια συμπεράσματα για την ετοιμότητα τους.

Τα έσοδά του αγώνα θα διατεθούν στους πυροπαθείς από τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική, σκοπός για τον οποίο έγινε τούτος ο φιλικός αγώνας μία ημέρα μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ιωνικός (Ανυφαντάκης): Κουρεπίνης, Πλατέλλας, Παντελίδης, Ντιακιτέ, Μαντζώρος, Ντάλας, Σάμιος, Δημολιός Ομπούσου, Δημακάκος, Θέος. Έπαιξαν και οι: Κυρίτσης, Κουϊρουκίδης, Καραγιάννης, Καρυτίνος, Κοσμίδης

ΑΕΛ (Αντωνίου): Γκέκας (56′ Παϊτέρης), Μπέρτος, Τριποτσέρης, Βαφειάδης(60′ Τάρτας), Χοτζάλι, Χαλάτσης (60′ Πλατάνας), Μπάμης, Νούσιος, Φρίουι (80′ Μ. Φουρκιώτης), Ακόστα (45′ Χ. Φουρκιώτης), Νούνιτς.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις