Έμειναν στο μηδέν Αχιλλέας Νεοκ. και Οικονόμος Τσαριτσάνης

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό παιχνίδι στη Νεοκαισάρεια ανάμεσα στον Αχιλλέα (φωτό) και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, σε μια αναμέτρηση με “γεύση” πρωταθλήματος, μιας και οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, στον 4ο όμιλο.

Στο α’ μέρος οι Θεσσαλοί που είχαν την πρωτοβουλία, έφτασαν κοντά στο γκολ με τον Μπουμπουνάρα στο 27′ και τον Χάμο στο 32′.

Ο Αχιλλέας ανέβασε την απόδοσή του στο β’ μέρος, πήρε τα “ηνία” της αναμέτρησης και είχε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη αλλά το μακρινό δυνατό σουτ του Ναρίνογλου στο 84′ χτύπησε στη συμβολή των δοκών.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Δημητριάδη.

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Γαλάνης, Αλεξανδρίδης, Γκαράντζιας, Χαλκίδης, Αποστολίδης, Λυκούργος, Καραθάνας, Ίτσιος, Ιωαννίδης, Τζήκας, Νίκα.
Αγωνίστηκαν και οι: Δερμίσης, Καταχιώτης, Τσιμπούκας, Κατσαρός, Παγωνίδης, Ναρίνογλου, Κατσαμάγκας, Αθανασίου, Ευαγγελόπουλος, Καραφέρειας, Κώστας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Αναστασίου, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Περτζιόνι, Κουμπούρας, Καλφούντζος, Πετράκης, Χάμος, Μούλτσιας, Τόλιος, Καραγκούνης.
Αγωνίστηκαν και οι: Γλάνης, Μιφτάρι, Καραλούλης, Νούσιας, Γκαμπέτας, Δραχαλίβας, Κατσαμάγκας Π., Καραγιάννης.

Πηγή: katerinisport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις