Ο Πέτρος Παλάσης στον Ιάσονα Αλ. Μεριάς!

Πολύ σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για την ομάδα του Ιάσονα Άλλης Μεριάς που έκλεισε συμφωνία με τον Πέτρο Παλάση. Ο 35χρονος εμπειρότατος ποδοσφαιριστής, με την παρουσία του στην ομάδα του Ιάσονα αναμένεται να βοηθήσει ιδιαίτερα, τόσο στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στα αποδυτήρια, όπου θα αποτελεί μια στιβαρή προσωπικότητα, ανάμεσα σ’ ένα νεανικό ρόστερ…
Ο Πέτρος Παλάσης στη μεγάλη καριέρα του έχει ιδιαίτερα σημαντικές εμπειρίες, με πέρασμα από τον Ατρόμητο Αθηνών, στα νεανικά του χρόνια, αλλά και με συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής με τις ομάδες Πυργετός, Αστέρας Ριζομύλου και Μαγνησιακός, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις τοπικές κατηγορίες και με τις ομάδες του Αλμυρού, της Δήμητρας Ευξεινούπολης και του Θησέα.


Ο Πέτρος Παλάσης αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πλευρά και ιδιαίτερα ως αριστερό μπακ- χαφ. Θα αποτελέσει μια πολύτιμη λύση καθώς με την εμπειρία που θα μεταφέρει στη νεανική ομάδα, αναμένεται να βοηθήσει και τους ηλικιακά νεότερους συμπαίκτες του να εξελιχθούν.