Επιμένει για Φυτανίδη η Δόξα

Η Δόξα Δράμας έκανε την κρούση της στον Σωκράτη Φυτανίδη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, που προέρχονται από το περιβάλλον του παίκτη, επιβεβαιώνεται στο ακέραιο η επαναπροσέγγιση των «μαυραετών».
Οπως επίσης διατυπώνεται το γεγονός ότι ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός περιμένει πρόταση από το εξωτερικό και δίνει προτεραιότητα στην προοπτική να μείνει εκτός Ελλάδας (σ.σ. τελευταία του ομάδα ήταν η Γκαζ Μετάν στη Ρουμανία), ωστόσο η πρόταση της Δόξας σε καμία περίπτωση δεν τον αφήνει ασυγκίνητο, αφού κρίνεται ως δελεαστική.
Συν τοις άλλοις και σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η εφημερίδα Metrosport οι «μαυραετοί» πέρα από τα χρήματα, τα οποία δίνουν για το συμβόλαιο του παίκτη, προσφέρουν ταυτόχρονα και bonus ανόδου στον Φυτανίδη, γεγονός που σημαίνει ότι ο Γιάννης Μπύρος και γενικότερα ο οργανισμός της Δόξας πιστεύει στην άνοδο και θέλει να τη διεκδικήσει στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Οι «μαυραετοί» έκαναν την πρόταση τους στον παίκτη, έδειξαν ότι θέλουν τον παίκτη, οι συζητήσεις έχουν γίνει μεταξύ των δύο πλευρών και πλέον περιμένουν την οριστική του απάντηση.

Συναγερμός

Στο μεταξύ, η δήλωση του Στάικου Βεργέτη τα λέει όλα μετά το φιλικό ματς με τον Α.Ο.Κ. στην Καβάλα περί «συναγερμού και προβληματισμού».
Η τοποθέτηση του αντικατοπτρίζει τον ψυχισμό στην οικογένεια της Δόξας, με αφορμή τη λευκή ισοπαλία. Αργή ανάπτυξη, μίακλασική φάση σε όλο το ματς και γενικότερα εικόνα, η οποία δεν παραπέμπει στον στόχο της ανόδου.
Η εμφάνιση της Δόξας προβλημάτισε τους πάντες, με πρώτο απ’ όλους τον μεγαλομέτοχο της, Γιάννη Μπύρο. Κατά τα άλλα, σήμερα (10/9) είναι να κάνει την πρώτη προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Δόξας, ο Σάλβα Τσαμόρο.

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις