Σημαντική ενίσχυση με Ηλιάδη ο Αγροτικός Αστέρας

Εναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία ανακοινώνει ο Αγροτικός Αστέρας. Οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Στέλιο Ηλιάδη και σύμφωνα με τα όσα καταγράφει η εφημερίδα Metrosport σήμερα (10/9) αναμένεται να ανακοινώσουν με κάθε επισημότητα την απόκτηση του.

Ο 32χρονος αμυντικός μέσος αποτελεί το… κερασάκι στην τούρτα όσον αφορά τις μεταγραφές. Η περίπτωση του ήταν ήδη στο προσκήνιο και πλέον η συμφωνία έχει επιτευχθεί.

Ο Ηλιάδης άρχισε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Εμεινε για τρία χρόνια, αφού μετά ακολούθησε η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ. Εμεινε για τέσσερα ολόκληρα χρόνια, μιας και στη συνέχεια μετακόμισε στον Ηρακλή. Στον Ημίθεο έπαιξε για δύο χρόνια.

Τόσα ήταν και τα έτη παρουσίας του στην Κέρκυρα. Αμέσως μετά, αποφάσισε να πάει στη Βουλγαρία και να παίξει στη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ (2013-14). Τον Ιανουάριο του 2014-15 αποφάσισε να πάει στον Πανθρακικό, αν και υπήρξε η προοπτική της Ινδίας.

Στην ομάδα της Κομοτηνής αγωνίστηκε για δύο χρόνια περίπου, αφού έζησε ταυτόχρονα και το πικρό αντίο της αποχώρησης του συλλόγου από το Πρωτάθλημα τη Football League, ως αρχηγός της ομάδας.

Στο δεύτερο μισό της περιόδου 2016-17 έπαιξε για λογαριασμό της Βέροιας. Ολες του οι χρονιές ήταν στη Super League, με εξαίρεση την περίοδο 2003-04 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όταν και είχε παίξει στη Β’ Εθνική, αλλά και στον Πανθρακικό.

Μπορεί πέρσι να μην έπαιξε πουθενά, ωστόσο έχει αγωνιστεί 176 φορές στη Super League. Εχει παίξει 25 ματς Κυπέλλου και άλλα 35 παιχνίδια κατέγραψε στη Football League. Μετρά και 4 παρουσίες στο Europa League.

Με την εμπειρία του μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα τόσο με την παρουσία του στο γήπεδο, όσο και ως προσωπικότητα στα αποδυτήρια.

Στον Αγροτικό Αστέρα θέλουν να κατακτήσουν την άνοδο και γι’ αυτό άλλωστε έχουν κάνει σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης, δίνοντας ταυτόχρονα και στον Παντελή Κρυστάλλη τα απαραίτητα εφόδια για την προσπάθεια αυτή, μιας και κάνει τα παρθενικά του βήματα ως προπονητής.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις