Έχει “παγώσει” κάθε συζήτηση στον Ολυμπιακό Β.

Έχει «παγώσει» κάθε συζήτηση στον Ολυμπιακό Βόλου για να βγει η ομάδα από το διοικητικό αδιέξοδο και αιτία δεν είναι άλλη από την κατάσταση που βιώνει η χώρα μας και η οικονομική και όχι μόνο αβεβαιότητα που υπάρχει. Ποιος επιχειρηματίας σκέφτεται αυτή τη στιγμή να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, όταν κανείς δεν…

…γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην Ελλάδα, αν θα παραμείνουμε ή όχι στην ευρωπαϊκή ένωση, να θα μείνουμε στο ευρώ ή θα πάμε στη δραχμή.
Όλα αυτά δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στον Ολυμπιακό και οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι τα πράγματα, ώστε το βολιώτικο συγκρότημα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας να είναι χωρίς διοίκηση.
Οι εξελίξεις μεταφέρονται για την ερχόμενη εβδομάδα και μετά το δημοψήφισμα, ωστόσο, μέχρι τότε κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάσταση στην ομάδα κι αν τις προσεχείς μέρες δεν έχουμε κύμα προσφυγών. Ήδη μέχρι στιγμής έξι παίκτες έχουν προσφύγει στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών και θα είναι κρίμα για τον Ολυμπιακό να χαθούν παίκτες νεαροί, ταλαντούχοι, που υπολογίζονται για τη νέα χρονιά, για πολύ λίγα χρήματα.
Κι αυτό, καθώς οι κ.κ. Βαρούτσικος-Τόρης ξεκαθάρισαν πως δεν έχουν άλλες οικονομικές δυνατότητες, προκειμένου να συνεχίσουν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις που υπάρχουν στην ΠΑΕ.
Σήμερα, πάντως, λήγει το διάστημα των 15 ημερών που είχε ζητήσει η διοίκηση από τους παίκτες του Ολυμπιακού να κάνουν υπομονή, ελπίζοντας πως η ομάδα θα έβγαινε από το διοικητικό αδιέξοδο. Από εδώ και πέρα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα κινηθούν οι ποδοσφαιριστές και ποιες θα είναι οι εξελίξεις στον Ολυμπιακό Βόλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις