Στους πιο περιζήτητους παγκοσμίως και σε εμπορικό επίπεδο ο Giannis! (pic)

Μια ακόμα διάκριση για τον «δικό μας» Γιάννη Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά εκτός των τεσσάρων γραμμών των γηπέδων. Συγκεκριμένα, ο διεθνής φόργουορντ συγκαταλέγεται στη λίστα της ιστοσελίδας «Spots Pro Media» με τους 50 πιο «Marketable Players», καταλαμβάνοντας τη θέση υπ’ αριθμόν 29!

Ο λόγο, πέραν των αθλητικών του προσόντων, είναι και η συνεργασία που έκανε ο Αντετοκούνμπο με την «Nike», με την οποία μάλιστα ο 24χρονος άσος των Μιλγουόκι Μπακς θα δημιουργήσει το παπούτσι που θα έχει την υπογραφή του…

«Με την μοναδική πραγματικά αξιομνημόνευτη συμφωνία να είναι αυτή τη στιγμή η συνεργασία του με την NIKE, η προοπτική υποστήριξης αφήνει πολλές υποσχέσεις για έναν αθλητή που είναι ήδη δύο φορές All-Star και ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα ξένων στο ΝΒΑ. Η κυκλοφορία του παπουτσιού που θα φέρει την υπογραφή του αναμένεται το φθινόπωρο του 2019, ενώ αναμένεται μεγάλο κέρδος όταν φτάσει η στιγμή να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο νεαρός παίκτης-φαινόμενο των Bucks έχει ήδη ξεπεράσει την μικρή αγορά της ομάδας του, θεωρείται υποψήφιος για το MVP της επόμενης σεζόν και ο χρόνος τον βρίσκει να μπαίνει σε νέο γήπεδο σε μια εποχή που το brand του ΝΒΑ είναι πιο δυνατό από ποτέ», είναι και η… εξήγηση που δίνει το ίδιο ρεπορτάζ, αναφορικά με την παρουσία του Αντετοκούνμπο στη λίστα.

Πέρα από τον «Greek Freak», μόνο ο Στεφ Κάρι -που είναι στην πέμπτη θέση- είναι πιο ψηλά αναφορικά με τους μπασκετμπολίστες, ενώ στην κορυφή φιγουράρει ο Πολ Πογκμπά.

inner

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις