Παραίτηση Κουτσουνίδη από το Δ.Σ. της ΕΠΣΘ

Με επιστολή που απέστειλε ο κ. Γιώργος Κουτσουνίδης στον πρόεδρο της ΕΠΣΘ κ. Τάσο Μπατζιάκα ζητεί να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του από το Δ.Σ. της Ένωσης, καθώς «οι συνεχείς αντιπαραθέσεις ΕΠΣΘ και ΕΠΟ, αλλά και μεταξύ των μελών της ΕΠΣΘ, δεν με βρίσκουν…

…σύμφωνο καθώς έχουν οδηγήσει στην αβεβαιότητα το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο», όπως τονίζει χαρακτηριστικά. Αναλυτικά η επιστολή της παραίτησης του κ. Κουτσουνίδη έχει ως εξής:
«Σας γνωρίζω ότι μετά από πολύ σκέψη και περισυλλογή αναγκάζομαι να υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της ΕΠΣ Θεσσαλίας, επειδή τα γεγονότα που έλαβαν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα, με τις συνεχείς αντιπαραθέσεις ΕΠΣΘ και ΕΠΟ, αλλά και μεταξύ των μελών της ΕΠΣΘ, δεν με βρίσκουν σύμφωνο καθώς έχουν οδηγήσει στην αβεβαιότητα το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο. Τα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, καταδεικνύουν ότι δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι η ΕΠΣ Θεσσαλίας δεν αποτελεί κτήμα κανενός και σκοπός των μελών της είναι το καλό του ποδοσφαίρου της περιοχής μας. Με τις συνεχείς έντονες καθημερινές, πλέον, συγκρούσεις, αποδεικνύεται το αντίθετο και είναι πλέον φανερό ότι έχει επέλθει ρήξη στην ενότητα του συλλόγου, γεγονός που μόνο κακό και αδιέξοδα προκαλεί στο ποδόσφαιρο της περιοχής μας. Σε τέτοιες δύσκολες στιγμές τις οποίες ζει το βολιώτικο ποδόσφαιρο, όλα τα μέλη πρέπει να επανεξετάσουν τη θέση τους και πρώτιστο μέλημά τους πρέπει να αποτελεί η ενότητα και η συνεργασία. Πρέπει να αφεθούν στην άκρη αντιπαραθέσεις και προσωπικές φιλοδοξίες, να επικρατήσει η λογική για να παρθούν σωστές αποφάσεις, ούτως ώστε να τερματιστεί η αναταραχή και επικρατήσει ομαλότητα στο ποδόσφαιρο του τόπου μας.
Η διαπίστωσή μου είναι ότι το κλίμα εντός του συλλόγου δεν οδηγεί σε λύσεις των προβλημάτων που έχουν προκύψει και επειδή οι δικές μου παραινέσεις προς κάθε πλευρά δεν ήταν αρκετές, με αναγκάζουν να παραιτηθώ, δηλώνοντας ότι θα εργαστώ για το καλό του ποδοσφαίρου της περιοχής μας και εκτός Δ.Σ. ΕΠΣ Θεσσαλίας. Κατόπιν τούτου, παρακαλώ όπως κάνετε αποδεκτή την παρούσα αίτηση-παραίτησή μου».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις