Mε 27 παίκτες η πρώτη του Απόλλωνα Πόντου (photos)

Στα… βάσανα της προετοιμασίας μπήκε ο Απόλλων Πόντου, τη Δευτέρα στην Καλαμαριά, με πρώτη γνωριμία και ελαφρύ τρέξιμο. Τη γενική εποπτεία είχε ο γυμναστής Χρήστος Καλαμαράς, αφού ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης έλειπε στην Αθήνα. Από το περσινό ρόστερ παρόντες ήταν όπως αναμενόταν οι Κυβελίδης, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης και Δαλιανόπουλος, αλλά και παίκτες της περσινής Κ20 του Φόρη Κάκογλου, εκ των οποίων αρκετοί προωθούνται αυτόματα και οι υπόλοιποι θα αξιολογηθούν προσεχώς από το τεχνικό τιμ.

ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΔΑΜΟΥΛΑΚΗΣ-ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Danny Damoulakis, κάθεται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κάθεται και εσωτερικός χώρος

Αυτοί είναι οι Δαμουλάκης, Λαζαρίδης, Τουλής, Κύρτσος, Δραγάνης, Λουφάκης, Κοιλανίτης, Μπίλης, Καλλίας, Κύρκου, Πλευρίτης και οι τερματοφύλακες Κουσίδης και Παπουτσής. Ο τελευταίος, που ανέβηκε στην α´ ομάδα μαζί με τον Δανιήλ Δαμουλάκη (πρώην στράικερ Καρδίας και Κ20 Ηρακλή) από πέρυσι ουσιαστικά, είναι σίγουροι για το ρόστερ, έχοντας υπογράψει τα συμβόλαιά τους. Παράλληλα, έγιναν εφτά μεταγραφές, όπως των έμπειρων Νίκου Πουρτουλίδη (μέσος ΟΦΗ, ήταν κοντά στον Ηρακλή) και Παντελή Θεολόγου (στόπερ Καραϊσκάκη, αρχικά ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα), για τους οποίους διαβάσατε στον “arenafm.gr”. Στο ρόστερ εντάχθηκαν επίσης οι έμπειροι Νίκος Τσουμάνης (αριστερός μπακ Άρη, παλιότερα Κέρκυρα, Πανθρακικό), Κώστας Θεοδωρόπουλος (τερματοφύλακας Λάρισας, παλιότερα Ιωνικό, Αστέρα Τρίπολης, Χανιά), αλλά και οι Τάσος Δημητριάδης (νεαρός μεσοεπιθετικός Καραϊσκάκη, παλιότερα σε Κ20 ΠΑΟΚ), Κώστας Δρίζης (δεξί μπακ-χαφ, με θητεία σε Χανιά, Δ´ Γερμανίας, Ρίμινι Ιταλίας) και Μιχάλης Καλλέργης (μέσος με θητεία σε Κ20 Ολυμπιακού, Απόλλωνα Σμύρνης και Κοζάνη).

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αρχικά με φόντο το πρώτο επίσημο ματς, την Κυριακή με τον ΑΟ Καρδίας εκτός έδρας για το Κύπελλο, ενώ αναμένονται οι ανακοινώσεις για τις προσθήκες και κυρίως τα δεδομένα σε οικονομικά-διοικητικά ζητήματα. Ο Απόλλων έχει απλώσει “δίχτυα” και στο εξωτερικό, ενώ ανοιχτό είναι και το θέμα συνεργασίας με τον Νιγηριανό Μάικλ Ολαϊτάν, που συνεργάστηκε στη Βέροια με τον Καλαϊτζίδη (ακόμα σε Ολυμπιακό-Εργοτέλη) και τον ήθελε και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους.

arenafm.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις