Τραυματίας ο Οικονομόπουλος

Στην αυριανή φιλική αναμέτρηση με τον Α.Ο. Σελλάνων εκτός έδρας ο Περικλής Αμανατίδης θα δει την ομάδα του να αγωνίζεται απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο της κατηγορίας και θα έχει την ευκαιρία να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Μπάμπης Οικονομόπουλος δεν θα αγωνιστεί, καθώς ο έμπειρος αμυντικός μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι του στο πρώτο ημίχρονο του φιλικού με την ΑΕΛ και αποχώρησε στο 38’. O ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και θα μείνει εκτός προπονήσεως για λίγες μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Ντέιβιντ Ναζίμ είναι απόλυτα εντάξει, καθώς αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο στο φιλικό του περασμένου Σαββάτου και το πιθανότερο είναι να τον δούμε να επιστρέφει στο βασικό σχήμα κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων.

Ο Περικλής Αμανατίδης θα δοκιμάσει, τόσο στο φιλικό με τα Σέλλανα, όσο και στη φιλική αναμέτρηση με τον ΑΟ Στυλίδα (15/9) τον Μαξίμ Ταμπά, ο οποίος έδειξε αρκετά καλά στοιχεία στα 30 λεπτά που αγωνίστηκε στο ματς με την ΑΕΛ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού εν συνεχεία θα αποφασίσει αν θα αποκτηθεί ο 23χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός ή όχι.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις