Τ. Μπατζιάκας: Γενική συνέλευση και εκλογές

Στον ΣΠΟΡ FM 89.5 μίλησε σήμερα το πρωί και στην εκπομπή «Πρωινή Προπόνηση» ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ κ. Τάσος Μπατζιάκας. Μεταξύ άλλων τόνισε πως η ΕΠΣΘ έχασε και την τρίτη δικαστική μάχη με την ΕΠΟ, καθώς απορρίφθηκε από το Πρωτοδικείο Βόλου η προσφυγή…

…της Ένωσης, με την οποία ζητούσε την άρση της ποινής αποκλεισμού από την ΕΠΟ. Όπως ανέφερε ο κ. Μπατζιάκας, τα επτά μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΣΘ που είναι αντίθετα στους χειρισμούς Μπατζιάκα, συνηγόρησαν υπέρ της ΕΠΟ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης, το σημερινό Δ.Σ. δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς έχει παρθεί απόφαση να μετατεθεί για τις 9 Ιουλίου, χωρίς πάντως να αποκλείεται το διοικητικό συμβούλιο να διεξαχθεί νωρίτερα από την παραπάνω ημερομηνία (ίσως την Δευτέρα 6/7).
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ, υπάρχουν σωματεία που θα ζητήσουν από το Δ.Σ. της Ένωσης να συγκληθεί γενική συνέλευση, προκειμένου να οδηγηθεί η ΕΠΣΘ σε εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.
Όπως ξεκαθάρισε ο κ. Μπατζιάκας, ο ίδιος δεν πρόκειται να είναι υποψήφιος, λόγω και των αυξημένων υποχρεώσεών του στο Δήμο Βόλου. Το νέο Δ.Σ. που θα προκύψει θα συζητήσει με την ηγεσία της ΕΠΟ, προκειμένου να γίνει άρση της ποινής που έχει επιβληθεί στην ΕΠΣΘ και η τοπική Ένωση να επιστρέψει στους κόλπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις