Στον ΠΑΣ Γιάννινα η Βολιώτισσα σέντερ Σταματία Διαμαντοπούλου

Στον ΠΑΣ Γιάννινα και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας των γυναικών θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά η Βολιώτισσα σέντερ Σταματία Διαμαντοπούλου. Η 19χρονη μπασκετμπολίστρια με ύψος 1.82 , πέτυχε την εισαγωγή της στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων (Σχολή Παιδαγωγικό Νηπιαγωγών) και αφήνει τον Βόλο και τον Ολυμπιακό.

Ήδη έχει εγκατασταθεί στα Γιάννενα, προπονείται καθημερινά με την ομάδα και την Κυριακή έπαιξε στο φιλικό που έδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα με την Δόξα Λευκάδας

Η Διαμαντοπούλου έκανε τα πρώτα βήματα στο μπάσκετ στο B.C. Volos και στη συνέχεια αγωνίστηκε τρία χρόνια στον Ολυμπιακό Βόλου. Την χρονιά 2017-18 πανηγύρισε με τον Ολυμπιακό την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε ορισμένα παιχνίδια της Α1.

Η νεαρή σέντερ αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά τον νεοφώτιστο ΠΑΣ Γιάννινα, στην προσπάθεια που θα καταβάλει να καθιερωθεί στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ.

Η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή την απόκτηση της Σταματίας Διαμαντοπούλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Με μεγάλη χαρά η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την απόκτηση της αθλήτριας Σταματίας Διαμαντοπούλου. Η γεννημένη το 1999 και ύψους 1.82 αθλήτρια, αγωνίζεται στη θέση 5 και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στη φετινή πολύ δύσκολη προσπάθεια της ομάδας για καθιέρωση στις εθνικές κατηγορίες.

Η Σταματία προέρχεται από τον Ολυμπιακό Βόλου, ομάδα με ιστορία στο γυναικείο μπάσκετ, και έχει συμμετοχές στην Α2 Εθνική κατηγορία και κάποιες συμμετοχές στην Α1 με την πρώην ομάδα της.

Σταματία σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και όρεξη για δουλειά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις