Στα Καλογραιανά με ΑΟ Σελλάνων σήμερα ο Ολυμπιακός Β.

Το όγδοο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα Τετάρτη στις 17.30 ο Ολυμπιακός Βόλου, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Α.Ο. Σελλάνων. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο των Καλογραιανών.

Για τους «ερυθρόλευκους» θα είναι ένα καλό τεστ, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος, καθώς ο Περικλής Αμανατίδης θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει διάφορα πράγματα στο παιχνίδι και να δει την ομάδα του να αγωνίζεται απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα.

Στη σημερινή αναμέτρηση δεν θα αγωνιστούν από πλευράς Ολυμπιακού οι τραυματίες Μπάμπης Οικονομόπουλος, Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Αντώνης Καμπλιώνης.

Με τον Ολυμπιακό θα αγωνιστεί και ο υπό δοκιμή Μαξίμ Ταμπά, ο οποίος εδώ και μία εβδομάδα προπονείται με τους «ερυθρόλευκους». Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έπαιξε για 30 λεπτά στο φιλικό με την ΑΕΛ και ο Περικλής Αμανατίδης ζήτησε να τον δει στα δύο φιλικά με ΑΟ Σελλάνων και Στυλίδα (το Σάββατο 15/9).

Για την Καρδίτσα θα ταξιδέψουν σήμερα για το φιλικό με τον ΑΟ Σελλάνων οι εξής ποδοσφαιριστές: Γιακουμής, Παλιούρας, Κωνσταντίνου, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Νόνης, Μαργαρίτης, Σάββας, Σκοπελίτης, Πατσής, Ζγκούρι, Καναβός, Κόλα, Λώττας, Ναζίμ, Ρόκας, Σαχινίδης, Φλίγκος και ο υπό δοκιμή Ταμπά.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις