Φιλικό με Πύρασο δίνει σήμερα ο Γ.Σ. Αλμυρού

Νέο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα Τετάρτη (12/9) ο Γ.Σ. Αλμυρού. Συγκεκριμένα, οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος» στις 18.00 τον Πύρασο.

Ο τεχνικός τους ΓΣΑ, Στέλιος Αρσένος, αναμένεται να δοκιμάσει και πάλι διάφορα σχήματα, όπως στο προηγούμενο φιλικό με τον Πρωτεσίλαο. Απών θα είναι ο Γιώργος Ναουμίδης που παρουσιάστηκε στη Θήβα για την στρατιωτική του θητεία.

Προβλήματα άλλα δεν υπάρχουν στην ομάδα του Αλμυρού και έτσι διαθέσιμοι είναι οι: Σταυράκης, Κοντογεωργάκης, Βίτσος, Στουρνάρας, Κόκκας, Μπαρούτας, Καλαμίδας, Καρράς, Βανγκέλι, Αλεξανδρής, Τσιώλης, Κοντοβάς, Τσελεπής, Κρανάς, Διμηνάς, Τζοβάρας, Τσιουρής, Παπακώστας, Μπιρμπίλης, Πρατής, Δήμος, Τιμπλαλέξης, Λάμπος, Μπακάλης.

Επίσης, αναμένεται να αγωνιστούν και δύο παίκτες που προπονούνται με την ομάδα και ίσως αποκτηθούν. Ο λόγος για τον επιθετικό Κώστα Χατζή, που πέρυσι έπαιξε σε Αχιλλέα Φαρσάλων και Κ20 της ΑΕΛ και τον μέσο Γιώργο Δημητρίου, ο οποίος είναι μέσος και έχει αγωνιστεί στην Κ20 της Ξάνθης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις