Η Νάνσυ Σχοινά προπονήτρια στις κορασίδες μπάσκετ του Ολυμπιακού Β.

Μοιράσου το άρθρο
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Η καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, Νάνσυ Σχοινά, αναλαμβάνει το τμήμα κορασίδων μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ο Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας των τμημάτων υποδομής του τμήματος μπάσκετ και συγκεκριμένα του τμήματος κορασίδων με την κυρία Σχοινά Νάνσυ που είναι Πτυχιούχος Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Αθηνών με ειδικότητα την καλαθοσφαίριση. Η Νάνσυ Σχοινά υπήρξε αθλήτρια της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου και εργάζεται ως εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Ως προπονήτρια ασχολήθηκε  με τις  ομάδες υποδομής του Ολυμπιακού Βόλου και του Γ.Σ Βόλου.
Επίσης, όπως είναι ήδη γνωστό, άρχισαν οι προπονήσεις και συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου.
Η μεγάλη παράδοση του Ολυμπιακού Βόλου στο βολιώτικο μπάσκετ συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Ο μεγάλος σύλλογος της πόλης μας εκτός της αντρικής ομάδας που αναδείχθηκε κυπελλούχος ΕΣΚΑΘ και πρωταθλήτρια Θεσσαλίας και θ’ αγωνιστεί στη Γ’ Εθνική και της γυναικείας που θα παίξει στην Α2 Εθνική κατηγορία, συνεχίζει την εξαιρετική δουλειά στις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου.
Ήδη, η ομάδα κορασίδων κατέκτησε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο της στη Θεσσαλία, η ομάδα νεανίδων την περσινή περίοδο ως πρωταθλήτρια Θεσσαλίας ήρθε τρίτη στη Βόρεια Ελλάδα, ενώ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε η ομάδα παίδων Β’ του συλλόγου αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Μαγνησίας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει με εντατικό ρυθμό να προετοιμάζει τους αυριανούς συνεχιστές του βολιώτικου μπάσκετ. Με ήθος, οργάνωση και προγραμματισμό  βοηθά τα νέα παιδιά να διαμορφώσουν χαρακτήρα με αρχές, αναπτύσσει την ευγενική άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.
Τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Ολυμπιακού Β, συμμετέχουν στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΘ, ενώ παίρνουν μέρος σε τουρνουά και σε φιλικά παιχνίδια με ομάδες απ’ όλη την Ελλάδα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, στηριζόμενος στο λαμπρό παρελθόν, πρωταγωνιστεί στο παρόν και δημιουργεί ένα ακόμη πιο επιτυχημένο μέλλον με κορίτσια και αγόρια από την πόλη του Βόλου.
Έλα και συ στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού Βόλου. Να πάρεις μέρος σε τουρνουά, σε καμπ, να κάνεις ταξίδια και νέους φίλους, να γνωρίσεις μέσα από το μπάσκετ τη χαρά του αθλητισμού.  Ήδη ξεκίνησαν οι προπονήσεις και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και οι εγγραφές, για αγόρια και κορίτσια 8-16 ετών,  σε όλα τα τμήματα.
Πληροφορίες και εγγραφές στα τηλέφωνα 6978189788 Ράμμου Ιωάννα,  6945411031 Παπαθανασίου Ελένη, 6979202731 Σχοινά Νάνσυ, καθώς και στα γραφεία του συλλόγου καθημερινά Λώρη 1 με Ιάσονος 5ος όροφος, 10-12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα, υπεύθυνος κ. Ζάκος Σαχίνης».