Βεργέτης: “Πολύ δύσκολο το ματς με τη Νίκη Βόλου”

Ο προπονητής της Δόξας Δράμας, Στάικος Βεργέτης, μίλησε αποκλειστικά στη mikriliga.com, για την απόφαση του να αναλάβει τους “Μαυραετούς”, τους στόχους και την προετοιμασία της ομάδας, αλλά και για την συνεργασία με τον ιδιοκτήτη Γιάννη Μπύρο. O τεχνικός της δραμινής ομάδας μίλησε επίσης για το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου, το οποίο χαρακτήρισε πολύ δύσκολο.

Ποιοι ήταν οι λόγοι που επιλέξατε τη Δόξα για να συνεχίσετε την προπονητική σας καριέρα;

Από την πρώτη συζήτηση που έκανα με τους ανθρώπους της Δόξας, κατάλαβα ότι έχουν ένα όραμα για την ομάδα. Οι στόχοι που έχουν με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο και επομένως δεν δυσκολεύτηκα να απαντήσω θετικά.

Ποιοι είναι οι στόχοι για τη φετινή χρονιά;

Σε αυτήν τη φάση που βρισκόμαστε, προσπαθούμε να φτιάξουμε μία ομάδα που θα παίζει επιθετικό και καλό ποδόσφαιρο. Είμαστε στη διαδικασία που παλεύουμε για να το πετύχουμε και αν το καταφέρουμε θα είμαστε έτοιμοι για να κυνηγήσουμε την άνοδο στη Super League!

Η μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας, σας αφήνει ικανοποιημένο;

Η ομάδα σε κάποια θέματα έχει πολύ καλά στοιχεία, ωστόσο υπάρχουν και θέματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε. Είναι φυσιολογικό για την περίοδο που διανύουμε. Νομίζω πως ακόμα βρισκόμαστε στο 50% πάνω σε αυτό που θέλουμε να φτάσουμε. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά είμαστε κάπου στη μέση της διαδρομής.

Μεταγραφικά υπάρχει κάποια περίπτωση νέα προσθήκης στο ρόστερ;

Νομίζω πως με την προσθήκη του Ισπανού Πέρεθ έχει κλείσει το ρόστερ.

Η συνεργασία σας με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, κ. Μπύρο πως είναι;

Είναι πάρα πολύ καλή. Μιλάμε καθημερινά για θέματα της ομάδας και προσπαθούμε να πετύχουμε το καλύτερο. Επειδή τυγχάνει να λέγονται πολλά για τον κ. Μπύρο, εγώ έχω δει έναν αξιόλογο άνθρωπο ο οποίος έχει μεράκι για τον τόπο του, έχει αγάπη για την ομάδα και επομένως είναι φυσιολογικό να έχει κάποιες απαιτήσεις από τη στιγμή που προσφέρει κάποια πράγματα.

Πλησιάζει το παιχνίδι για το Κύπελλο με τη Νίκη Βόλου. Έχει βλέψεις σε αυτήν τη διοργάνωση η Δόξα;

Φυσικά. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί είναι εκτός έδρας αλλά και διότι είναι νοκ – άουτ. Θέλουμε την πρόκριση στους “32” γιατί έτσι θα φέρουμε ακόμα πιο δυνατούς αντιπάλους στη Δράμα και θα μπορέσουμε να δούμε και εμείς τις δυνάμεις μας απέναντι σε ομάδες υψηλότερης κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις