Ενισχύθηκε σημαντικά και συνεχίζει δυναμικά ο Ίωνας

Ο Α.Σ.ΒΟΛΟΥ ” ΙΩΝΑΣ” που αγωνίστηκε φέτος στην Α2 Ε.Σ.ΚΑ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με επιτυχία, αφού από νωρίς είχε εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία. Η διοίκηση του ΙΩΝΑ με σχετική του ανακοίνωση, εκφράζει της ευχαριστίας της στον προπονητή κ. Άγη Τζούμα για την άριστη συνεργασία που είχε με την διοίκηση και με τους αθλητές του συλλόγου, επίσης τον βοηθό προπονητή και ιατρό κ. Γιώργο Δανιηλίδη και τους αθλητές καλαθοσφαιριστές που αποτέλεσαν ένα αξιόμαχο…

…σύνολο ανάλογο με την ιστορία του ΙΩΝΑ. Οι αθλητές που κυρίως αποτελούνται από φοιτητές και ήταν πάντοτε συνεπής στης υποχρέωσης τους, η διοίκηση του συλλόγου τους ευχαριστεί και τους εύχεται καλή επιτυχία στα μαθήματα τους και σε αυτούς που τελειώνουν καλή σταδιοδρομία και καλή επιστροφή στης οικογένειες τους.

Το Δ.Σ. του ΙΩΝΑ με τον προπονητή μαζί, έχει αρχίσει τον σχεδιασμό για την νέα χρονιά, που με τους νέους παίχτες που αποκτήθηκαν και με τους παλιούς, θα προσπαθήσουν να φτιάξουν ένα αξιόμαχο σύνολο, που να εμπνέεται από αθλητικό πνεύμα, αγάπη για το άθλημα και την ομάδα, ανάλογο με την ιστορία του συλλόγου. Οι καλαθοσφαιριστές που παρέμειναν για τη νέα χρονιά στον σύλλογο είναι οι: Γιαννακός Π., Καλανδαρίδης Θ., Κυρτζόγλου Α.  ΜεΪκόπουλος Ο.  Νικόλαρος Α.  Παλιόπουλος Λ.  Παναγιώτου Δ.  Ριζόπουλος Δ.  Σαδίκης Μ.  Τζικόπουλος Ι.  Φαρμάκης Θ.  Φαρμάκης Σ.

Από τον Ίωνα αποκτήθηκαν οι: Φωτιάδης Κυριάκος από Ανάληψη, Ευθυμίου Ιωάννης από Λαμία, Τσικλιτζής Θεόδωρος από Γ.Σ. Βόλου, Βασδέκης Απόστολος από Ν. Αθλητές Νίκης Βόλου και Τσαρούχας Μάκης από Λιβανάτες που παρέμεινε από την περσινή περίοδο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις