“Σαρωτικός” ο Αλμυρός, 6-0 τον Πύρασο

Πολύ καλός ο Γ.Σ. Αλμυρού νίκησε με 6-0 τον Πύρασο σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Αθ. Ραγάζος». Οι «κυανόλευκοι» σημείωσαν τέσσερα τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, στο σκορ άνοιξε ο Τζοβάρας στο 11’, ο Τιμπλαλέξης στο 17’ έγραψε το 2-0, ενώ ο Κρανάς στο 30’ πέτυχε το τρίτο τέρμα του ΓΣΑ. Στο 38’ ήταν η σειρά του Στουρνάρα να σκοράρει για το 4-0. Στην επανάληψη ο Χατζής στο 52’ και ο Δημητρίου στο 58’ σημείωσαν άλλα δύο τέρματα για τον Αλμυρό.

Απουσίασαν για διαφόρους λόγους οι Ναουμίδης, Αλεξανδρής, Μπαρούτας, Λάμπος, Μπιρμπίλης. Πάντως, με σημαντικές απουσίες παρατάχθηκε και ο Πύρασος.

Το ερχόμενο Σάββατο (5.30 μ.μ.) ο ΓΣΑ θα υποδεχθεί τα Μετέωρα.

Γ.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ: Σταυράκης, Καρράς, Καλαμίδας, Στουρνάρας, Παπακώστας, Βανγκέλι, Δημηνάς, Κοντοβάς, Κρανάς, Τιμπλαλέξης, Τζοβάρας. Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Βίτσος, Κόκκας, Μπακάλης, Δημητρίου, Τσιώλης, Δήμος, Τσελεπής, Τσιουρής, Χατζής.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Τσιλίγκος, Στεργίου, Σταντσούρης, Αντωνιάδης, Νίνος, Κάρρος, Τσορμπαντζής, Σιαμέτης, Τζίκας, Ζαχαράκης, Τσάκαλος. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι Μπαρμπούτας, Κωστούλας, Πρωτούλης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις