Ισόπαλο 1-1 το φιλικό του Πιερικού με τον Μακεδονικό

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Μακεδονικός και Πιερικός σε χθεσινό (12/9) φιλικό στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Ο προπονητής του Πιερικού, Λεωνίδας Μπίλης, αντιμετώπισε το ματς ως μια καλή πρόβα Πρωταθλήματος κι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Ο Σεχολάρι στο 5’ άνοιξε το σκορ για τον Πιερικό, ενώ το γκολ της ισοφάρισης για τον Μακεδονικό ήρθε στο 42’ με αυτογκόλ του Καρτσαμπά. Χρόνο συμμετοχής πήραν οι νεοφερμένοι Κρυστάλλης, Οικονομόπουλος, καθώς και ο μέχρι πρότινος τραυματίας Ποκόνγκ.

Μακεδονικός (Γιώργος Αβραμίδης): Γουμάγιας, Τσιαμπάζης, Λαβιδάς, Γεωργιάδης, Χατζηκωνσταντίνου, Ζαφειρίδης, Καρλόπουλος, Τσουκάνης, Καπαγιαννίδης, Μπαρντούσι, Αγγελούδης. Επαιξαν και οι Ποκόνγκ, Κρυστάλλης, Σταύρε, Λεόνογλου, Γουνόπουλος, Δήμου, Οικονομόπουλος, Τριανταφυλλίδης, Πολιανίδης, Δήμου, Τράικος.

Πιερικός (Λεωνίδας Μπίλης): Κούζας, Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Κραγιόπουλος Στ., Χατζηδίμπας, Σκλιοπίδης, Βερνάρδος, Καρτσαμπάς Αθ., Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Κρεμάντι. Επαιξαν και οι Πατσιογεώργος, Λαμπίρης, Δαδάκος, Μαυρίδης, Κραγιόπουλος Μ.

πηγή φωτό: katerinisport.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις