Στοίχημα: Με τα γκολ στη Φινλανδία (video)

Πέμπτη (13/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα περιλαμβάνει λίγα παιχνίδια που χρήζουν προσοχής, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται “καυτό”, καθώς υπάρχει αγωνιστική δράση σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης κι όχι μόνο. Για σήμερα έχουμε ξεχωρίσει τρεις επιλογές, δυο ποδοσφαιρικές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να μάθετε τα πάντα γύρω από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

Ανοιχτό” παιχνίδι στο Τάμπερε

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Α’ Φινλανδίας και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ίλβες και Χόνκα. Οι δυο ομάδες πηγαίνουν χέρι-χέρι μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, καθώς η Ίλβες είναι στην 5η θέση με 40 βαθμούς όντας στο -1 από την πρώτη τριάδα και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ η Χόνκα είναι στην 4η θέση με 41 πόντους, ισοβαθμώντας με την Κουόπιο που προπορεύεται οριακά. Παρόμοια δεν είναι μόνο η πορεία, αλλά και η εικόνα των δυο ομάδων, καθώς σκοράρουν και δέχονται γκολ με ευκολία, γεγονός που οδηγεί τα περισσότερα από τα παιχνίδια τους σε υψηλά σκορ. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό σήμερα, το Over 2,5 προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και θα το κρατήσουμε.

Μπορεί το διπλό η Ατλέτικο Παραναένσε

Συνεχίζουμε με Α’ Βραζιλίας και την αναμέτρηση Σαπεκοένσε – Ατλέτικο Παραναένσε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση με 22 βαθμούς όντας στο -2 από τη σωτηρία τους, μετρούν μια ισοπαλία και πέντε ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια τους ανεξαρτήτως διοργάνωσης και τη δεδομένη χρονική στιγμή τουλάχιστον, δείχνουν ανήμποροι να βγάλουν αντίδραση. Η Ατλέτικο Παραναένσε από την πλευρά της είναι στη 14η θέση με 27 βαθμούς όντας στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, έχει ρεκόρ 4-0-2 στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της και πιστεύουμε πως είναι σε θέση να “αποδράσει” με το διπλό σήμερα. Η αποστολή της ωστόσο δεν είναι εύκολη, έτσι θα προτιμήσουμε το 2DNB σε απόδοση 2.35, παίρνοντας με το μέρος μας και την κάλυψη της ισοπαλίας.

Κερδίζει η Τσεχία

Ολοκληρώνουμε με προκριματικά Μουντομπάσκετ και την κόντρα της Τσεχίας με τη Ρωσία. Η Τσεχία δεν έχει τίποτα να «ζηλέψει» από τη Ρωσία του Σβεντ, παίζει στην έδρα της και με μία νίκη απόψε θα φτάσει στο 6-1 αφήνοντας στο 3-4 τη Ρωσία, κάτι που θα σημαίνει «μισή» πρόκριση. Με Σατοράνσκι και Βέσελι, η Τσεχία ανεβαίνει πολλά επίπεδα σαν ομάδα, αξίζει η νίκη της γηπεδούχου απόψε, επομένως θα πάμε με τη νίκη της σε απόδοση 1.85.

Ο όμιλος του ΠΑΟΚ στο Europa League

Το Betarades.gr συνεχίζει τη σειρά των εκπομπών του στο κανάλι του στο youtube για τις ελληνικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ανάλυση του ομίλου του ΠΑΟΚ με στατιστικά, προϊστορία, και όλο το ρεπορτάζ των ομάδων.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις