Άνετα ο Ρήγας Φεραίος 5-0 τους Μυρμιδόνες

Με αρκετούς νεαρούς παίκτες στη σύνθεσή του, οι οποίοι ήταν εξαιρετικοί, ο Ρήγας Φεραίος νίκησε 5-0 τους Μυρμιδόνες σε φιλικό αγώνα στο στάδιο του Βελεστίνου. Ο Τέλης Αλεξίου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, ενώ στο 68’ συνδυάστηκαν άψογα οι Μπόλκας και Τανός, με τον πρώτο να βγάζει την ασίστ και τον δεύτερο να χρίζεται σκόρερ με ψηλοκρεμαστό πλασέ. Στο τελευταίο τέταρτο πήρε το… όπλο του ο Δημήτρης Γάρος που πέτυχε χατ τρικ (75’, 87’, 90’) διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Για διαφόρους λόγους δεν έπαιξαν από τους γηπεδούχους οι: Σέττος, Νασιακόπουλος, Σπαθής, Πάσχος, Αραμπατζής, Γ. Αλεξίου, Καρλιάμπας, Γκάγκας, Ράπτης, Σουγκάρης. Επόμενο φιλικό για τους Βελεστινιώτες το Σάββατο στο Σέσκλο με την Ακρόπολη.

ΡΗΓΑΣ: Κουρίτας, Χότζα, Μπομπότης, Γούτσιος, Τ. Αλεξίου, Μπακάλης, Μπόλκας, Τανός, Μπόρας, Μιχολίτσης, Ζηρδέλης. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Παπαγιάννης, Γάρος, Τσιαντής, Γεωργατζής.

ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Κοντογεωργάκης, Κοντοβάς, Μακρής, Μάντζαρης, Αράπης, Βούλγαρης, Μπίνας, Τετριμίδας, Ναούμ, Μπούρχας, Φαράντος. Στο β’ ημίχρονο έπαιξαν και οι: Βέργας, Κατσαβαριάς, Πιπινής, Τσαλιάγκος, Τσάτσος.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις