Η εκκρεμότητα με τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν από την Γ’ Εθνική

Εν μέσω αντιδράσεων πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της Γ’ Εθνικής, που θα κάνει σέντρα στις 30/09, όμως παραμένει η εκκρεμότητα με τον αριθμό των ομάδων που θα ανέβουν στην Football League, η οποία με τη αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων θα αποτελεί την τρίτη κατηγορία πίσω από τη Super League και τη Super League 2.

Για το θέμα αναμένεται να αποφασίσει η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, με τα σενάρια που υπάρχουν να είναι τα εξής:

1. Αν μπουν στη Football League οι ομάδες β’ των ΠΑΕ της Super League, τότε θα ανέβουν μόνο οι πρωταθλητές των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής.

2. Αν δεν μπουν στη Football League οι ομάδες β’ των ΠΑΕ της Super League, τότε μαζί με τους οκτώ πρωταθλητές θα ανέβουν άλλες τέσσερις ομάδες, οι οποίες θα προκύψουν έπειτα από αγώνες μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητών των οκτώ ομίλων.

Αναφορικά με την οικονομική ενίσχυση σχετικά με τα οδοιπορικά και τα έξοδα διαιτησίας, δεν υπάρχει κάποια απόφαση, με τις ΕΠΣ Αχαΐας, Ηλείας και Κεφαλληνίας να καταθέτουν σχετικά αιτήματα, κάτι το οποίο είχαν κάνει Ενώσεις του Αιγαίου.

Συνεπώς, η διοίκηση της ΕΠΟ θα πρέπει να ασχοληθεί και με αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις