Παρελθόν από τον Πύρασο ο Μ. Βαγγόπουλος

Σύντομο  αποδείχτηκε το πέρασμα του Μιχάλη Βαγγόπουλου από τον Πύρασο, αφού ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή τους, πριν ακόμη αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις, όπως έγινε γνωστό από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Η σχετική ανακοίνωση αναλυτικά:

Ο Μιχάλης Βαγγόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Πυράσου, η οποία έγινε δεκτή ύστερα από το σημερινό απογευματινό διοικητικό συμβούλιο. Η διοίκηση του συλλόγου τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία μας, έστω κι αν ήταν βραχύβια και δεν υπήρξαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να εξελιχθεί όπως θα θέλαμε. Στο διάστημα που δούλεψε στον Πύρασο έδειξε εργατικότητα, ήθος, συνέπεια και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην προπονητική του σταδιοδρομία.
Ο πρώην πλέον τεχνικός της ομάδος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Αποχωρώ από την ομάδα του Πυράσου για προσωπικούς λόγους. Ευχαριστώ τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση για τη σύντομη συνεργασία. Εύχομαι στον Πύρασο γρήγορα να βρει το δρόμο της κορυφής. Τίποτα άλλο δεν ταιριάζει σε αυτή την ιστορική ομάδα».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις