Παρελθόν ο Ριμπερί από τον Απόλλωνα Λάρισας

Παρελθόν πριν γίνει… παρόν ο αδερφός του διάσημου Φρανκ Ριμπερί από τον Απόλλωνα Λάρισας, καθώς αποδείχτηκε πως ήταν πολύ πίσω στη φυσική κατάσταση.

Η θεσσαλική ΠΑΕ ανακοίνωσε πως δεν ενεργοποιεί το συμβόλαιο με τον Στέβεν Ριμπερί, καθώς οι μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη, δεν ήταν ικανοποιητικές.

Η σχετική ενημέρωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες
λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας.

Ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ’ εδουνί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα”.