Στον Διγενή Νεοχωρίου ο Βαγγέλης Ράπτης

Στον Διγενή Νεοχωρίου θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν ο νεαρός τερματοφύλακας Βαγγέλης Ράπτης, ο οποίος προέρχεται από την ομάδα της Νίκης. Ο Ράπτης γεννήθηκε στις 10/7/2000 και οι ειδικοί να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο του. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, τη σεζόν 2016-17 είχε και δύο παρουσίες στην πρώτη ομάδα της Νίκης και συγκεκριμένα στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ιστιαία, καθώς και σε αυτό του πρωταθλήματος με τους Μαύρους Αετούς.

Η ανακοίνωση του Διγενή Νεοχωρίου, που τη νέα σεζόν θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Τρικάλων είναι η εξής:

«Το Δ.Σ. του Α.Ο. Διγενής Νεοχωρίου  ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα Ράπτη Ευάγγελο. Ο Ράπτης Ευάγγελος ξεκίνησε απο τις ακαδημίες του Μαγνησιακού και στη συνέχεια εντάχθηκε στην Κ15 της Νίκης Βόλου όταν μετείχε στη Σούπερ Λιγκ αγωνιζόμενος σε όλα τα παιχνίδια. Ο επόμενος χρόνος τον βρήκε στη θυγατρική της Νίκης Βόλου στους Νέους Αθλητές στο Β’ τοπικό και τα δύο τελευταία χρόνια ανήκε στην μεγάλη ομάδα της Νίκης Βόλου όπου στα 16 του έκανε δύο συμμετοχές. Του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν με επιτυχίες».

Πηγή: εφημερίδα «Θεσσαλία»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις