Σε πλήρη δράση οι οδηγοί του ΟΜΑΘ

Με έντονους ρυθμούς συνεχίζεται το πρόγραμμα αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού με μία ανάβαση και ένα ράλι σε δύο συνεχόμενες Κυριακές όπου οι αθλητές του ΟΜΑΘ έχουν ισχυρή παρουσία.

Μετά την ανάβαση Πορταριάς που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων και συμμετείχαν 15 αθλητές του σωματείου σειρά παίρνει το Ράλι Δ.Ε.Θ. με δύο αθλητές του Ομίλου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας να συμμετέχουν στον αγώνα που προσμετρά στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ασφάλτου και στο Κύπελλο Ράλι Βορείου Ελλάδας.

Ξεκινάμε με την ανάβαση Πορταριάς και την κατηγορία Ν όπου είχαμε πέντε αθλητές να συμμετέχουν στην κλάση Ν2 με τον Παναγιώτη Αναστασίου με Peugeot 106 να συνεχίζει δυνατά μετά τις εξαιρετικές επιδόσεις στην Ριτσώνα. Ακολούθησε με ίδιο αυτοκίνητο ο Απόστολης Βασδέκης, ενώ με Citroen Saxo συμμετείχαν οι Νίκος Λεγαντής και Δημήτρης Μπίκας με τον πρώτο να ολοκληρώνει τον αγώνα αναπληρώνοντας την περσινή του ατυχία και τον δεύτερο να μην καταφέρνει να τερματίσει στην πρώτη του προσπάθεια στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, Άτυχος στάθηκε ο Σταμάτης Μιχαήλ με Peugeot 106 που έπαιζε δυνατά για το βάθρο της κλάσης αλλά είχε την στιγμή του στο δεύτερο σκέλος.

Συνεχίζουμε με την κατηγορία Α όπου οι Άγγελος Μπατσίλας με Suzuki Swift και Στάθης Δαμασιώτης με Toyota Yaris συνέχισαν να πιέζουν εαυτούς και αλλήλους στην κλάση Α5 τερματίζοντας στις θέσεις 1 και 3 της κλάσης αντίστοιχα. Στο ίδιο μοτίβο με πέρσι συνέχισε ο Βασίλης Ανάγνου με Citroen Saxo τερματίζοντας τρίτος στην κλάση Α6 ενώ με ίδιο αυτοκίνητο επανεμφανίστηκε η Αλεξία Τσιτσιγιάννη όντας η μοναδική γυναίκα ανάμεσα σε 101 συμμετοχές.

Στην κατηγορία Ε και πιο συγκεκριμένα στην κλάση Ε10 ο Μιχάλης Παρασκευάς με Suzuki Swift κοίταξε στα μάτια τα θηρία της κλάσης, ο Γιώργος Μαγγιδάς με Peugeot 106 μάζεψε πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος και ο Γιώργος Σανίδας με Peugeot 306 ξεπέρασε τα προβλήματα του Σαββάτου βελτιώνοντας τις επιδόσεις του

Τέλος, στην Formula Saloon στα ατμοσφαιρικά ο Δημήτρης Μπερτζέμης με B.M.W. M3 E36 ολοκλήρωσε δεύτερος τον επιβεβαιώνοντας την συνεχή βελτίωση του, ενώ στην FST2 ο Γρηγόρης Κορίνθιος με Seat Leon Cupra R στοχεύει σε ένα απροβλημάτιστο αγώνα κατετάγη τρίτος σε ένα αγώνα με τρομερό ανταγωνισμό. Ενθουσίασε για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Καμζιόλης με B.M.W. M3 E30 ταξιδεύοντας σε απίθανες γωνίες κάνοντας παράλληλα προπόνηση για τον μεγάλο τελικό στις Σέρρες.

Πλέον το ενδιαφέρον μεταφέρεται στο Ράλι Δ.Ε.Θ. όπου ο Άλκης Ρέντης θα συμμετάσχει στον αγώνα ως συνοδηγός του Γιάννη Πλάγου με ένα Honda Civic Type R με τους πρωτοπόρους της F2 να θέλουν να αυξήσουν την διαφορά τους από τα υπόλοιπα πληρώματα. Στον ίδιο αγώνα θα συμμετάσχει και ο Γρηγόρης Κορίνθιος ως συνοδηγός του Γιώργου Δήμου με ένα Renault Clio με το πλήρωμα θέλει να έχει την ταχύτητα να κυνηγήσει τους πρωτοπόρους της F2 στον πρώτο τους αγώνα ως πλήρωμα

Ο Όμιλος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Θεσσαλίας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στην ανάβαση Πορταριάς και εύχεται στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Ράλι Δ.Ε.Θ. καλή επιτυχία και καλή διασκέδαση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις