Με απουσίες ο Ολυμπιακός Β. στο σημερινό φιλικό με Στυλίδα

Στη Στυλίδα με την τοπική ομώνυμη ομάδα αγωνίζεται σήμερα ο Ολυμπιακός, σ’ ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 4.45 μ.μ. και η τεχνική ηγεσία θα έχει τη δυνατότητα να εξάγει χρήσιμα συμπεράσματα, απέναντι σε μια ομάδα την οποία θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Βάσει προγράμματος, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με την Στυλίδα την 5η αγωνιστική (Σάββατο 27 Οκτωβρίου) στο Πανθεσσαλικό. Ο Περικλής Αμανατίδης θα δοκιμάσει και σήμερα κάποια πράγματα, που έχουν να κάνουν με τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και ανάλογα θα δουλέψει τις προσεχείς μέρες με τους παίκτες του, καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά στην τελική ευθεία πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε, πως η σέντρα στην Γ’ Εθνική είναι προγραμματισμένη για τις 30 Σεπτεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στην Τσαριτσάνη με τον Οικονόμο.

Όσον αφορά το σημερινό φιλικό με την Στυλίδα δεν θα αγωνιστούν οι τραυματίες Κώστας Φλίγκος, Μπάμπης Οικονομόπουλος, Γρηγόρης Ευθυμιάδης και Αντώνης Καμπλιώνης. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι  Γιακουμής, Παλιούρας, Κωνσταντίνου, Μπουτζίκος, Λεάντρο, Παπαϊωάννου, Παπουτσογιαννόπουλος, Νόνης, Μαργαρίτης, Σάββας, Σκοπελίτης, Πατσής, Ζγκούρι, Καναβός, Κόλα, Λώττας, Ναζίμ, Ρόκας, Σαχινίδης.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις