Φαβορί για πρόκριση ο ΝΠΣ Βόλος στο σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με Αντίμαχο

Οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΝΠΣ Βόλος αρχίζουν από σήμερα Σάββατο. Οι «κυανέρυθροι» στο πλαίσιο της γ’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνίζονται στην Κω με αντίπαλο τον Αντίμαχο. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 16.30.

Η αποστολή του ΝΠΣ Βόλος βρίσκεται από χθες στην Κω. Ο Χουάν Φεράντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του ανέτοιμου Λούκας Γκαρσία, ενώ οι Κώστας Δεμηρτζόγλου και Δημήτρης Μεληκιώτη, αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Πίτου Γκαρσία, ο οποίος είχε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο, το οποίο ξεπέρασε.

Στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού, Χουάν Φεράντο, βρίσκονται οι: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Ντεντάκης, Πέντα, Ρούσσος, Τουλίκας, Γκαλίτσιος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Δώρης, Πίτου Γκαρσία, Κορέλας, Πίσπας, Ουνγιαλίδης, Κότο.

Από την πλευρά το ο Αντίμαχος απέκλεισε την περασμένη Τετάρτη τον Αιολικό, επικρατώντας με 3-1.

Ο Αντίμαχος είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, ωστόσο, κατάφερε να κάνει την έκπληξη στον προηγούμενο γύρο και να αποκλείσει τον Αιολικό, μια ομάδα που αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ορίστηκαν οι διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Αριστείδης Βάτσιος από την ΕΠΣ Δυτικής Αττικής θα διευθύνει το ματς, με βοηθούς τους Θανάση Στεφούλη (ΕΠΣ Γρεβενών) και Μιχάλη Χατζημανώλη (ΕΠΣ Λακωνίας). Παρατηρητής ορίστηκε ο Βαγγέλης Κατσιδώνης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις