Νίκη Βόλου: Να στείλουμε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα

Κάλεσμα στον κόσμο της Νίκης αλλά και σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους της Μαγνησίας να κατακλύσουν τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού, στο κυριακάτικο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας, απευθύνει η διοίκηση της ομάδας, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε:

Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου καλεί όλους τους φιλάθλους της Μαγνησίας να κατακλύσουν τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού Σταδίου την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 ώρα 18:30, στον αγώνα με την Δόξα Δράμας, σε ένα παιχνίδι που θυμίζει άλλες εποχές και έχει ξεχωριστή σημασία γιατί, τόσο η ομάδα μας, όσο και ο υπέροχος κόσμος της, θα στείλουν το μήνυμα μιας νέας αρχής για την «επιστροφή» μας σε ψηλότερες κατηγορίες, σταθερά και για πολλά χρόνια πλέον βάσει της δυναμικής της ομάδας μας, της οργάνωσης και των υποδομών που έχουν σχεδιαστεί.

Η ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 έχει ανάγκη την στήριξη των φίλαθλων της, ώστε να δημιουργήσουν την μοναδική ατμόσφαιρα, που μόνο αυτοί ξέρουν στην ανατολική κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και να εντυπωσιάσουν και πάλι όλη την Ελλάδα αναδεικνύοντας το μεγαλείο της.

Στο πλαίσιο αυτό, αλλά και προτρέποντας τα νέα παιδιά να στραφούν στον αθλητισμό, μοιράσαμε αρκετές προσκλήσεις σε μαθητές δημοτικών και γυμνασίων που εκδήλωσαν την επιθυμία να βρίσκονται στην κυριακάτικη ποδοσφαιρική γιορτή της Μαγνησίας. Στο ημίχρονο βάσει του αριθμού της πρόσκλησής τους θα κληρωθούν σε 20 τυχερά παιδιά κάρτες διαρκείας 2018-19 της κατηγορίας KIDS. Επίσης για να διευκολύνουμε τις μητέρες των παιδιών να τα συνοδεύσουν στο γήπεδο η είσοδος όλων των γυναικών και παιδιών έως 15 ετών θα είναι ελεύθερη.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 1924 – ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις