Εύκολα την πρόκριση ο ΝΠΣ Βόλος

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ο Βόλος θα βρεθεί στους 32 του θεσμού, καθώς επικράτησε άνετα εκτός έδρας του Αντίμαχου και πήρε την πρόκριση.
Το σκορ για το σύνολο του Χουάν Φεράντο άνοιξε, μόλις στο 11’ ο Μάντζης με πλασέ, ύστερα από λάθος στο κέντρο. Η διαφορά στη δυναμικότητα και στην εμπειρία των δύο αντιπάλων ήταν παραπάνω από εμφανής, με τους Βολιώτες να φτάνουν αρκετές φορές κοντά στο δεύτερο τέρμα.

Αυτό δεν ήρθε στο πρώτο μέρος, κάτι που παραλίγο να το πληρώσουν, καθώς, στο 49’, ο Μπεκιρλάρι έχασε από κοντά τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση. Στο 67’, ο δραστήριος Μάντζης με προβολή είχε δοκάρι για την ομάδα της Μαγνησίας. Η νίκη «κλείδωσε» στο 70’, με σουτ του Ηλιόπουλου, ύστερα από ασίστ του Μάντζη, σκόρερ του πρώτου γκολ. Οι Βολιώτες είχαν και δεύτερο δοκάρι, στο 79’, με τον Πίσπα.

Οι συνθέσεις:

Αντίμαχος Κω (Γιάννης Μανούσογλου): Τσαραπατσάνης, Χατζηβασίλης, Μποϊλής (68′ Παππάς), Ιωαννίδης, Χατζησουλεϊμάν (52′ Δρόσος), Μαργαρίτης, Φονσέκα (78′ Χατζηπαναγιώτης), Μπεκιρλάρι, Θωνιάρης, Βλαντιμίροφ, Χατζηφούντας

Βόλος ΝΠΣ (Χουάν Φεράντο): Καραγκιολίδης, Ντεντάκης, Γκαλίτσιος, Ρούσσος, Ουνγιαλίδης, Καμπαγέρο (84′ Δόρης), Ν’ Γκουέμ (65′ Πίτου Γκαρσία), Πέντα, Μάντζης, Ηλιόπουλος (77′ Πίσπας), Κότο

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις