Καλύτερος ο Γ.Σ.Βόλου, 74-46 την Ανάληψη

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Γ.Σ. Βόλου επικράτησε με 74-46 της Ανάληψης για το θεσμό του κυπέλλου της ΕΣΚΑΘ. Μετά το πρώτο 10λεπτο η ομάδα των Γιώργου Κοσμάτου και Γιώργου Ντάκη, ξέφυγε στο σκορ κι έφτασε εύκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα.

Το ευχάριστο γεγονός πάντως είναι πως και από τις δύο βολιώτικες ομάδες, αγωνίστηκαν πολλά νέα παιδιά με πλούσιο ταλέντο, που αναμφίβολα αν συνεχίζουν να δουλεύουν, θα μπορέσουν να αποτελέσουν τους αυριανούς πρωταγωνιστές του βολιώτικου μπάσκετ

Τη φανέλα της Ανάληψης, φόρεσε μετά από πολλά χρόνια σ’ επίσημο παιχνίδι (ξεκίνησε την καριέρα του στην Ανάληψη κι επέστρεψε να την ολοκληρώσει σ’ αυτή), ο μέχρι πέρσι αρχηγός του Ολυμπιακού Β. Κώστας Αλεξίου.

Από τον Γυμναστικό απουσίαζαν οι Παλάσκας, Ν. Κουρουπάκης, Τσίρος, Κωστούλας και από την Ανάληψη οι Παπαιωάννου και Μωυσίδης.

Δεκάλεπτα 13-11, 30-43, 36-58, 46-74

ΑΝΑΛΗΨΗ (Τζούμας): Πρέκας 3(1), Ανέστης 5 (1) Γαλανάκης 4, Αλεξίου 8, Κουτσονοβάκης 2, Κωλέτσης , Ευαγγελινός 4 , Τύμπας 7(1), Μπακίρης, Λουκίδης 9 (1), Βούλγαρης 2 , Στάμος 2

Γ.Σ. ΒΟΛΟΥ (Κοσμάτος-Ντάκης): Κορτέσης, Αναστασιάδης 9 (2), Ζήσης 18, Μούτσιος 2, Χατζόπουλος 4, Ντάκης 7, Σταθούρος 2, Τετζεράκης 7, Κουτσομπόρης 1, Κυριαζής, Ζαρογιάννης 24 (2).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις