Τρεις μεταγραφές και μία ανανέωση για τον Φωκικό

“Τριπλή” μεταγραφική ενίσχυση στον Φωκικό! Επίσης, ο σύλλογος της Άμφισσας ανακοίνωσε και την επέκταση του δανεισμού από τον Λεβαδειακού του Τσώκου.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις που αφορούν τη μεταγραφική ενίσχυση του Φωκικού:

“Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέργιου Βασιλιά. Ο Στέργιος είναι 18 ετών κι αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου. Προηγούμενη ομάδα του ήταν ο Παρνασσός Αράχωβας. Ευχόμαστε στον Στέργιο υγεία και επίτευξη των στόχων μας.

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Μπαλαμπάνου. Ο Γιάννης είναι 23 ετών (11/1995), κι αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού μέσου και του πλάγιου επιθετικού. Προηγούμενες ομάδες του ήταν η ΑΕ Λάρισας (κ 20), η ΑΕ Ζακύνθου (football league) και η ΧΑΜ Μπενφίκα του Λουξεμβούργου. Πέρσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΑΟ Σελλάνων (Γ Εθνική). Ευχόμαστε στον Γιάννη υγεία και επίτευξη των στόχων μας.

Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Αλέξανδρου Ρέτζου. Ο Αλέξανδρος είναι 22 ετών (5/9/1996), έχει ύψος 1.90 μ. κι αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Προηγούμενες ομάδες του ήταν η Κηφισιά, ο Εθνικός, η ολλανδική RKAAV. Πέρσι είχε μια γεμάτη χρονιά στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής Λέσβου (Γ Εθνική), ενώ είναι και διεθνής με την Εθνική νέων της Αλβανίας. Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο υγεία και επίτευξη των στόχων μας”.

Από την άλλη, ο σύλλογος της Άμφισσας ανακοίνωσε και την ανανέωση του δανεισμού από τον Λεβαδειακού του Νίκου Τσώκου: “Το ΔΣ του Φωκικός ΑΣ ανακοινώνει την επέκταση για ένα ακόμα χρόνο του δανεισμού του Νίκου Τσώκου από την ΠΑΕ Λεβαδειακός. Ευχόμαστε στο Νίκο, υγεία, επίτευξη των στόχων μας και καλή δύναμη και καλή επιτυχία στη φοίτησή του στη Γ Λυκείου τη φετινή σεζόν”.

mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις