Μεταγραφικό “μπαμ” για Μαγνησιακό με Κ. Ζενούνη

Πολύ σπουδαία προσθήκη για τον Μαγνησιακό,  που εντάσει στο δυναμικό του τον 27χρονο (γεν. (15/7/1991), Κωνσταντίνο Ζενούνη.

Ο Κωνσταντίνος, ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό Βόλου, όπου αγωνιστηκε στις ακαδημίες, αλλά και στην Κ20, ενώ είχε ενσωματωθεί στην ομάδα που αγωνιζόταν στη Superleague (με προπονητή τον Σάκη Τσιώλη)

Ακολούθησε η παρουσία για μια χρονιά στο Θησέα και στη συνέχεια η πολύ επιτυχημένη πορεία με τον Ρήγα Φεραίο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τρία χρόνια, έχοντας “γεμάτες” χρονιές, με πολλές συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν η ομάδα του ΑΟ Χανίων κι έπειτα εντάχθηκε  στη Νίκη Βόλου, όπου έμεινε ως το Δεκέμβριο, πριν μετακομίσει στην Αγγλία και την ομάδα της Λέιτον Όριεντ, στη Λιγκ 2.

Εκεί παρέμεινε για ενάμιση χρόνο, ωστόσο αποφάσισε να επιστρέψει στη χώρα μας για να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

‘Ετσι, αρχικά υπήρξε επαφή προκειμένου να ξαναφορέσει  τη φανέλα της Νίκης Βόλου, ωστόσο, λόγω του επικείμενου στρατιωτικού (θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 17/9), προτίμησε να ενταχθεί στην ομάδα του Μαγνησιακού, όπου μπορεί να γυμναστεί σε υψηλό επίπεδο, χωρίς να υπάρχουν οι απαιτήσεις ενός συλλόγου όπως των “κυανολεύκων”, που θα κάνουν πρωταθλητισμό στη Γ’ εθνική.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Κ. Ζενούνης τόνισε τα εξής:

“Η Νίκη Βόλου μεσολάβησε για να επιστρέψω στην πόλη του Βόλου κι ευχαριστώ πάρα πολύ τόσο την ομάδα, όσο και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Νίκο Ιμεράι,  με τον οποίο έχουμε άριστες προσωπικές σχέσεις.

Αρχικά η σκέψη ήταν να αγωνιστώ στη Νίκη Βόλου και προς την κατεύθυνση αυτή, έγιναν συζητήσεις με τους ανθρώπους της.  Ωστόσο, επειδή θα κάνω τη στρατιωτική μου θητεία, οπότε ίσως δεν μπορέσω να είμαι τόσο συνεπής στο πρόγραμμα προπονήσεων  κι επειδή γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις θα ήταν πάρα πολύ μεγάλες, καθώς για τη Νίκη ο στόχος είναι ξεκάθαρος και είναι ο πρωταθλητισμός,  προτίμησα να ενταχθώ σε μία πολύ ιστορική ομάδα για το ποδόσφαιρο του Βόλου, τον Μαγνησιακό.

Οι συνθήκες που επικρατούν στο σύλλογο του Μαγνησιακού, θα μου δώσουν τη δυνατότητα  να δουλέψω σε πολύ υψηλό επίπεδο, έτσι ώστε και μελλοντικά να είμαι στη διάθεση της Νίκης Βόλου η οποία κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου.

Παράλληλα,  θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τον  πρόεδρο του Μαγνησιακου κ. Κώστα Γκουγκουλιά,  διότι η προσέγγιση του ήταν άψογη. Αν και είχα προτάσεις από ομάδες Γ’ Εθνικής κατηγορίας, τόσο από την πόλη μας, όσο και από άλλες ομάδες εκτός νόμου (Πιερικό, Χαλκίδα και Οικονόμο Τσαριτσάνης),  η πρόταση του κ. Γκουγκουλιά ήταν η καλύτερη και δεν αναφέρομαι μόνο στο οικονομικό, αλλά σε όλη τη διαδικασία.
Αυτό με οδήγησε να επιλέξω την ομάδα του Μαγνησιακού για να συνεχίσω την καριέρα μου,  πάντα σε συνδυασμό με την επιλογή μου να εκπληρώσω τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις, ενδεχομένως και στην πόλη του Βόλου, όπως επιθυμώ”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις