Μπούις: “Λιοντάρια οι παίκτες μου”

«Λιοντάρια» χαρακτήρισε τους παίκτες του ο Φάντζιο Μπούις στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη – πρόκριση της ομάδας του στους «32» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Βέλγος προπονητής ευχαρίστησε τον κόσμο για τη δυναμική παρουσία του και αφιέρωσε την πρόκριση στον πρόεδρο της ομάδας, Νίκο Ιμεράι.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση και πιστεύω ότι την πετύχαμε με ωραίο ποδόσφαιρο και τη δικαιούμαστε 100%. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, γιατί είχα 14 λιοντάρια και άλλα τέσσερα που ήθελαν να βγουν από τον πάγκο και να παίξουν. Είναι και τα παιδιά που ήταν έξω, γιατί κι αυτά παίζουν τον ρόλο τους στην ομάδα. Για τη συνέχεια θέλουμε ηρεμία, να αφήσουν την ομάδα να δουλέψει και να κάνει αυτά που ξέρει. Πιστεύω ότι η Νίκη μεγαλώνει.

Εύχομαι καλή συνέχεια στη Δόξα Δράμας και να πετύχει τους στόχους της. Για μένα δεν είναι έκπληξη η πρόκριση, καθώς από τα πρώτα φιλικά δείξαμε ότι παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Ψυχολογικά αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει, αλλά θέλω να επισημάνω πως πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Δε σημαίνει αυτή η νίκη κάτι παραπάνω. Έχουμε άλλους στόχους. Το Κύπελλο είναι καλό ειδικά για τους παίκτες αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά για την ομάδα, αλλά ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από αύριο ξανά στη δουλειά μας, στην προπόνηση με ηρεμία. Κοιτάζουμε πλέον το επόμενο, το σημερινό τελείωσε».

Για το αν πιστεύει πως η αγωνιστική εικόνα της Νίκης και η πρόκριση επί ενός σημαντικού αντιπάλου θα φέρει και πάλι τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο

«Απ’ την αρχή είχαμε πει ότι η ομάδα θα παίξει ποδόσφαιρο φέτος, γιατί ο κόσμος θέλει να δει ποδόσφαιρο κι αυτό θα το δει.

Ολοκληρώνοντας θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον πρόεδρο, Νίκο Ιμεράι. Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της Νίκης καθώς είναι η πρώτη φορά από τότε που ήρθα, εξαιρώντας το ματς με τον ΝΠΣ, που είδα τέτοιον κόσμο. Θέλω να πιστεύω πως θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε κοντά μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις