Ο πιο παραγωγικός Ολυμπιακός Βόλου στη Στυλίδα

Στο φιλικό παιχνίδι με τη Στυλίδα εκτός έδρας, ο Σαχινίδης δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό να πετύχει τέσσερα τέρματα, τα περισσότερα που έχει σημειώσει φέτος σε φιλικό παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 4-1.

Παρά τις αλλαγές που έκανε ο Περικλής Αμανατίδης (έπαιξαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές), ο Ολυμπιακός σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν έχασε τον έλεγχο, ήταν η ομάδα που δημιουργούσε ευκαιρίες, φέρνοντας πολλές φορές σε δύσκολη θέση την άμυνα της Στυλίδας.

Αυτό ήταν το δεύτερο παιχνίδι εκτός έδρας – σε διάστημα τριών ημερών – που έδωσε ο Ολυμπιακός με ομάδα που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα. Είχε προηγηθεί την περασμένη Τετάρτη το ματς με τον ΑΟ Σελλάνων στα Καλογριανά, στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν νικήσει με 2-1.

Πάντως, εκείνο που θα πρέπει να προβληματίσει όλους στον Ολυμπιακό, είναι το γεγονός ότι τα γκολ που δέχεται η ομάδα δεν είναι προϊόν κάποιας οργανωμένης επίθεσης του αντιπάλου. Προέρχονται από επιπόλαια λάθη της άμυνας και εκεί θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να εστιάσουν την προσοχή τους και να είναι πιο σοβαροί και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι τους.

Σε γενικές γραμμές, ωστόσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού αντέδρασαν θετικά, μετά το γκολ που δέχθηκαν μόλις στο 30ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης, ενώ στη συνέχεια ο Λώττας έχασε πέναλτι στο 17’. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου με τον Φίλιππο Σκοπελίτη, ενώ στην επανάληψη σημείωσαν άλλα τρία τέρματα με τους Λώττα, Σερτζίνιο και Ζγκούρι. Ο τελευταίος αγωνίστηκε ως σέντερ φορ (αντικατέστησε τον Σαχινίδη), ελλείψει Φλίγκου που είναι τραυματίας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις