Ιμεράι: «Θέλω ΑΕΛ και Παναιτωλικό!»

Στον «ΒΟΛΟΣ 98.6 FM» και στην εκπομπή «CLASSICO» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου της Νίκης, Νίκος Ιμεράι. Ο ισχυρός άνδρας της βολιώτικης ομάδας αναφέρθηκε στην πίστη του στην ομάδα και τόνισε πως στηρίζει τον προπονητή, ενώ εξέφρασε τις προτιμήσεις του για την αυριανή κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Νίκου Ιμεράι στον «ΒΟΛΟΣ 98.6 FM»

«Για να δημιουργηθεί αυτή η ομάδα λήφθηκαν υπόψη πάρα πολλοί παράγοντες. Λάβαμε υπόψη μας, όχι μόνο την ποδοσφαιρική ποιότητα του παίκτη αλλά και την ποιότητα του χαρακτήρα του καθενός. Οπότε έχω την πίστη ότι αξίζει αυτή η ομάδα να βρίσκεται σε μεγαλύτερη κατηγορία. Όπως είδε όλος ο κόσμος στο ματς με τη Δόξα Δράμας, δεν φάνηκε η διαφορά μίας κατηγορίας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Άλλωστε πριν λίγες μέρες το είχα δηλώσει πως θα προκριθούμε. Το πίστευα. Ενώ όλοι έλεγαν πως η Δόξα ήταν το φαβορί εγώ δήλωνα και το πίστευα πως εμείς ήμαστε το φαβορί. Είχα και έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και στον προπονητή»

Για τη δυναμική παρουσία του κόσμου στο γήπεδο

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που έδωσε το δυναμικό παρών του στο γήπεδο και δημιούργησε μία πάρα πολύ ωραία κερκίδα και όπως έχουμε ξαναπεί, ο κόσμος της Νίκης είναι ο 12ος παίκτης της. Βοήθησε πάρα πολύ την ομάδα και πιστεύω πως σιγά σιγά ο κόσμος που ακόμη δεν έρχεται στο γήπεδο, θα επιστρέψει».

Για την στήριξή του στον Φάντζιο Μπούις

«Πιστεύω στον προπονητή μας κι έχω την αίσθηση πως το ποδόσφαιρο που γνωρίζει, δεν το γνωρίζει άλλος τεχνικός στην κατηγορία. Τώρα για όσους ήθελαν να με επηρεάσουν να απομακρύνω τον κ. Μπούις, έχω να απαντήσω πως όποιος θέλει μπορεί να γίνει παράγοντας και να προσλάβει όποιον προπονητή θέλει και γενικότερα να κάνει ότι θέλει. Εγώ τον εμπιστεύομαι και με τον Μπούις προχωράμε. Βέβαια, στο πρωτάθλημα θα κριθούν όλοι. Κάθε απώλεια στο πρωτάθλημα είναι απαγορευτική. Αυτό το γνωρίζει και ο προπονητής. Έχουμε, κατά τη γνώμη μου, το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας κι έχω απαιτήσεις. Δεν αναφέρομαι φυσικά σε παράγοντες ατυχίας, εγώ θέλω την ομάδα μου να παίζει καλό ποδόσφαιρο»

Ο Μακενγκό έχει ανοίξει το σκορ, Ιμεράι και υιός πανηγυρίζουν, ο ένας στην αγκαλιά του άλλου

Για τη δήλωσή του ότι έχει αποκτήσει το μικρόβιο του παράγοντα

«Υπάρχουν κάποιες έντονες στιγμές που ζεις με μία ομάδα, όπως αυτή της χθεσινής πρόκρισης, η κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ στον τελικό με τον ΝΠΣ και καταλαβαίνεις πως αξίζει να ασχοληθείς και να βοηθήσεις έναν σύλλογο που έχεις δεθεί συναισθηματικά».

Για το πριμ πρόκρισης στους ποδοσφαιριστές

«Έκρινα πως η προσπάθεια των παικτών άξιζε ένα δωράκι από ‘μένα. Θα πάρουν μισό μισθό επιπλέον»

Για την κλήρωσης στο Κύπελλο και τους αντιπάλους που θα ήθελε από τις ομάδες της Σούπερ Λιγκ

«Θα ήθελα τον Παναιτωλικό, γιατί κάτι χρωστάμε… και κατά δεύτερον μία ΑΕΛ δεν θα με χαλούσε… για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η ΑΕΛ είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω πως μπορούμε να την παλέψουμε στα ίσια. Συν ότι θα κόψουμε και αρκετά εισητήρια»

Για το αν θα υπάρξουν επιπλέον μεταγραφικές κινήσεις

«Το ρόστερ δεν έχει κλείσει. Περιμένω από τον προπονητή να μου πει που έχει ελλείψεις η ομάδα ή που μπορεί να ενισχυθεί περισσότερο ώστε να κινηθώ να αποκτήσω τον ποδοσφαιριστή».

Για το σχόλιο του δημοσιογράφου της COSMOTE TV ότι η Νίκη έχει κλείσει το Πανθεσσαλικό για πέντε χρόνια

«Δεν γνωρίζω γι’ αυτή την αναφορά, όμως αυτό που γνωρίζω είναι ότι η Νίκη έχει κάνει εργασίες στο γήπεδο με έξοδα που έχουν αναγνωριστεί και πιστοποιηθεί και περιμένουμε να οριστικοποιήσουμε τον χρόνο ενοικίασης που αντιστοιχεί».

Για το αν παίκτες της Νίκης μένουν στους ξενώνες του Πανθεσσαλικού

«Κάποιοι παίκτες της Νίκης μένουν στους ξενώνες κι αυτοί οι ξενώνες πληρώνονται, δεν είναι δωρεάν. Δεν μας χαρίζεται τίποτα»

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις