Στην Αναγέννηση Καρδίτσας ο ταλαντούχος Βολιώτης Π. Σπανόπουλος

Στην Αναγέννηση Καρδίτσας θα συνεχίσει την καριέρα του ο ταλαντούχος 18χρονος καλαθοσφαιριστής Παναγιώτης Σπανόπουλος που πέρυσι αγωνίστηκε με τον Αιολικό Βόλου. Ο Σπανόπουλος πέρασε σε σχολή της Καρδίτσας κι επέλεξε την Αναγέννηση. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Α.Σ. Αναγέννηση Καρδίτσας 1904 BC βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παναγιώτη Σπανόπουλου.

Ο Πάνος είναι γεννημένος το 2000 και έχει ύψος 2.00 ξεκίνησε το μπάσκετ το 2010 στην ΑΕΒΔ όπου παρέμεινε μέχρι το 2015 και ενώ το 2014 και το 2015 συμμετείχε σε όλα τα κλιμάκια της Εθνικής Παμπαίδων, ακολούθησε η μεταγραφή του στην ΑΕΚ που έμεινε μέχρι το 2016 κι η επιστροφή του στον Γ.Σ. Βόλου την χρονιά 2016-2017 όπου η ομάδα του κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια και την επόμενη χρονιά στέφτηκε πρωταθλητής Θεσσαλίας με τον Αιολικό Βόλου στους Εφήβους έχοντας έχοντας 30 πόντους με 5 τρίποντα σε ημιτελικό και τελικό.

Είμαστε περήφανοι που ακόμη ένα παιδί με πολύ μέλλον επέλεξε την ομάδα μας ώστε μέσα από αυτή να βελτιωθεί και να κατακτήσει τους στόχους του.

Καλώς ήρθες Παναγιώτη με υγεία !!!»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις