Τον Οκτώβριο το τουρνουά μπάσκετ παλαιμάχων από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ

Τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί το τουρνουά μπάσκετ ερασιτεχνών-παλαιμάχων από τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έναρξη του τουρνουά μπάσκετ παλαίμαχων ερασιτεχνών. Το τουρνουά θα οργανωθεί απ’ τη Διεύθυνση αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του δήμου Βόλου.
Από την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου  μέχρι και την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου  θα μπορούν οι ομάδες να δηλώνουν το ρόστερ τους  στα γραφεία του αθλητικού Οργανισμού στο Μεταξουργείο  στον κ. Κυριαζή Κωνσταντίνο (2421071770).
Από Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου  μέχρι και την Παρασκευή  28 Σεπτεμβρίου  θα γίνεται η καταβολή των χρημάτων και η κάθε ομάδα θα παραλαμβάνει σφραγισμένο το ρόστερ καθώς και απόδειξη. Χωρίς αυτά, η ομάδα δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής.
Όλοι οι αθλητές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν ιατρική γνωμάτευση και φωτοτυπία ταυτότητας  επικυρωμένη. Αυτά  θα ισχύουν και ως δελτίο αθλητή.
Δικαίωμα συμμέτοχης έχουν όσοι είναι γεννημένοι έως και το 1987.
Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν όσοι δεν έχουν δελτίο αθλητή σε κάποια επίσημη ομάδα (εθνικής κατηγορίας ή τοπικού πρωταθλήματος) τον τελευταίο χρόνο.
Ομάδα η οποία θα μηδενιστεί δύο φορές θα αποκλείεται απ’ τη συνέχεια του τουρνουά.
Το πρόγραμμα θα είναι αμετάβλητο καθ’ όλη την διάρκεια του  τουρνουά.
Οι αποφάσεις που θα παίρνονται απ’ την επιτροπή πρωταθλήματος η οποία θα αποτελείται από δύο εκπροσώπους της διεύθυνσης Αθλητισμού του Δήμου Βόλου, έναν εκπρόσωπο των ομάδων, έναν εκπρόσωπο των διαιτητών και των κριτών.
Προσπάθεια θα γίνει να ξεκινήσουμε Δευτέρα 1 Οκτωβρίου
Περισσότερες πληροφορίες θα αναρτηθούν σε μερικές μέρες”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις