Στοίχημα: Τέσσερις επιλογές απ’ το Τσάμπιονς Λιγκ

Έφτασε η πολυπόθητη ημέρα για τους απανταχού φίλους του ποδοσφαίρου, καθώς απόψε διεξάγεται η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλάζει η μορφή από άποψη προγράμματος, αφού δύο ματς θα ξεκινούν 19:55, ενώ τα υπόλοιπα έξι παιχνίδια έχουν σέντρα στις 22:00. Ξεχωρίζει το Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν, ενδιαφέροντα ματς επίσης τα Ίντερ – Τότεναμ και Μονακό – Ατλέτικο Μαδρίτης.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες και τα καλύτερα καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας!

Με το Over 2.5 στο Μιλάνο

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ίντερ – Τότεναμ. Οι Ιταλοί επιστρέφουν στο Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από έξι χρόνια και αυτό από μόνο του αποτελεί ένα σημαντικό γεγονός, ωστόσο το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό στο εσωτερικό τους. Η ομάδα του Σπαλέτι έχει ξεκινήσει άσχημα το νέο πρωτάθλημα, δε δικαιώνει τις προσδοκίες, μετράει μόλις μια νίκη στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και προκαλεί προβληματισμό. Έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ την Πάρμα, αποτέλεσμα που αυξάνει την πίεση γύρω απ’ τον Σπαλέτι, ο οποίος προς το παρόν στηρίζεται. Σε κακό μομέντουμ και η Τότεναμ, που επέστρεψε απ’ τη διακοπή με εντός έδρας ήττα 1-2 κόντρα στη Λίβερπουλ, η οποία συνοδεύτηκε από τραγική εμφάνιση. Πήγε με πολλές απουσίες στο Μιλάνο, ωστόσο διαθέτει αρκετές λύσεις. Θεωρούμε ότι το ματς θα βρει ρυθμό, επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.10.

Δε χάνει η Κλαμπ Μπριζ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, έχουν ξεκινήσει πολύ δυναμικά το νέο πρωτάθλημα, όπου πορεύονται αήττητοι στις πρώτες 7 αγωνιστικές με έξι νίκες και μια ισοπαλία! Όπως είναι λογικό, βρίσκοντται στην κορυφή της βαθμολογίας με 19 πόντους, φέτος επιστρέφουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έπειτα από απουσία ενός έτους. Σήμερα υποδέχονται την Ντόρτμουντ, που έχει μπει επίσης καλά στο νέο πρωτάθλημα, έκανε δύο εντός έδρας νίκες με Λειψία (4-1) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1), έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με το Αννόβερο. Οι Γερμανοί δεν είναι η ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος, έχουν σημαντικές απουσίες (Ντιλέινι, Αλκάθερ, Γκερέιρο), θεωρούμε ότι η Κλαμπ Μπριζ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 2.08.

Με το G/G στην Τουρκία

Πάμε στο Γαλατασαράι – Λοκομοτίβ Μόσχας. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερα αμφίρροπο όμιλο, με τη συμμετοχή επίσης των Πόρτο και Σάλκε, οι οποίες θεωρητικά είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Η Γαλατασαράι έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη σεζόν, έρχεται από τέσσερις νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, την Παρασκευή επιβλήθηκε εντός έδρας 4-1 της Κασίμπασα. Είναι ομάδα έδρας στην Ευρώπη, σήμερα θέλει να την εκμεταλλευτεί κόντρα σε μια Λοκομοτίβ Μόσχας, που ασφαλώς δεν την τρομάζει. Οι Ρώσοι έχουν μπει «μουδιασμένα» στη σεζόν, πήραν μόλις δύο νίκες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-1-2), έρχονται απ’ το εντός έδρας 1-1 με την Ντιναμό Μόσχας την Παρασκευή. Αμφότερες οι ομάδες έχουν δυνατότητες για κάτι καλό στο επιθετικό κομμάτι, επιλέγουμε Goal / Goal σε απόδοση 2.00.

Προβάδισμα η Πόρτο

Κλείνουμε με το Σάλκε – Πόρτο. Οι δύο ομάδες είναι τα φαβορί του ομίλου με Γαλατασαράι και Λομομοτίβ Μόσχας, θεωρητικά είναι ανώτερες και πιο ποιοτικές ομάδες. Αν υπάρχει κάποια που έχει προβάδισμα στη μεταξύ τους κόντρα, αυτή είναι σίγουρα η Πόρτο, που κουβαλά μεγάλη εμπειρία στο Τσάμπιονς Λιγκ και διαθέτει παίκτες υψηλού επιπέδου. Η Σάλκε έχει μπει τραγικά στο νέο πρωτάθλημα, μετράει 3/3 ήττες από Βόλφσμπουργκ (2-1), Χέρτα (0-2) και Γκλάντμπαχ (2-1), έχει σοβαρά αμυντικά προβλήματα και δε μοιάζει έτοιμη και ικανή να κοιτάξει στα μάτια την Πόρτο. Τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές πήρε η Πόρτο, που θεωρούμε ότι μπορεί να κερδίσει. Επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.02 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Επισκεφθείτε το Betarades.grδιαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις