“Εξάψαλμος” Μπύρου στους παίκτες της Δράμας

Με «σκληρή» γλώσσα μίλησε στους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου.

Στην προπόνηση της Τρίτης (18/9) βρέθηκε ο Γιάννης Μπύρος και τα «είπε» στους παίκτες της ομάδας, με αφορμή την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο, από τη Νίκη Βόλου. Μάλιστα, αυτό ήταν το δεύτερο ξέσπασμα του Μπύρου, μετά από αυτό της Δευτέρας (17/9).

Να σημειωθεί ότι το προγραμματισμένο φιλικό με τον Νέστο στη Χρυσούπολη (19/9) ματαιώθηκε

Αναλυτικά:

«Ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι για να σας δώσω συγχαρητήρια όχι φυσικά για αυτό που δείχνετε στο γήπεδο σαν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές έως τώρα.
Τα συγχαρητήρια, σας τα δίνω για τον λόγο που κατορθώσατε να έρθετε σε αυτήν την ομάδα ενώ δεν θα έπρεπε.
Τα συγχαρητήρια σας τα δίνω γιατί δεν εκτιμάτε και δεν σέβεστε το πως σας φέρετε η ομάδα.
Τα συγχαρητήρια σας τα δίνω για το λόγο ότι στα ερασιτεχνικά σωματεία υπάρχουν εκατοντάδες ποδοσφαιριστές ερασιτέχνες, αδικημένοι και πολύ καλύτεροι επαγγελματίες από εσάς με βάση αυτό που δείχνετε μέχρι τώρα στην ομάδα (με 200ευρώ μισθό αρκετοί παίκτες Καβάλας).
Τα συγχαρητήρια σας τα δίνω γιατί θα έπρεπε εσείς να είστε σε κάποια χειρότερη ομάδα , γιατί αυτό δείχνετε ότι αξίζετε, και κάποιοι άλλοι ερασιτέχνες που το θέλουν να βρίσκονται εδώ.
Τα συγχαρητήρια σας τα δίνω για το πως κατορθώσατε να βρίσκεστε εδώ όταν δείχνετε με τη μέχρι τώρα απόδοση σας ούτε χωρίς μισθό θα έπρεπε να βρίσκεστε.
Αυτή η ομάδα θέλει να πληρώνει, και όταν πληρώνεις έχεις και απαιτήσεις.
Αυτή η ομάδα έχει όνειρα και δεν βλέπω να είστε από αυτούς που θα βοηθήσουν να εκπληρώσει τα όνειρα της.
Σε αυτήν την ομάδα, αυτός που πληρώνετε πρέπει να δικαιολογήσει τα χρήματα που παίρνει. Εσείς έως τώρα δεν τα δικαιολογείτε!!
Είστε ικανοποιημένοι από ότι καταλαβαίνω, θεωρείτε μαγκιά αυτός που είναι βολεμένος και έχει ένα συμβόλαιο, αυτός που πληρώνετε στην ώρα του χωρίς να ιδρώσει και αυτός που αποδίδει τα ελάχιστα και δεν απειλείται η θέση του.
Και επειδή από αυτά που βλέπω μέχρι τώρα από εσάς, δεν νομίζω ότι θέλετε και ούτε νομίζω ότι έχετε θέληση να εκπληρώσουμε τα ίδια όνειρα. Για τον λόγο αυτό δίνω οδηγία στον προπονητή να κρεμάσει σε μανταλάκια όποιο δελτίο θέλει, να βρει τους ποδοσφαιριστές που θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο όνειρο με εμάς και αυτούς να χρησιμοποιεί. Δε θα ανεχθώ κανέναν που να βάλει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Όλοι στην πόλη μιλάνε για τα κακά αποδυτήρια, έχω δώσει οδηγίες στον προπονητή να απομακρύνει από την ομάδα αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στα αποδυτήρια, όποιος και αν είναι αυτός!!»

liganews.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις