Δηλώσεις για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας

Εκπρόσωποι των ομάδων της Football League και της Γ’ Εθνικής, μίλησαν στη mikriliga.com για την κλήρωση της 4ης φάσης Κυπέλλου Ελλάδας!

Αναλυτικά όσα είπαν στην mikriliga.com:

“Είναι τιμητικό – ιστορικό για την ομάδα μας που συμμετέχει στην φάση των “32” του Κυπέλλου Ελλάδας. Για εμάς είναι μία πάρα πολύ δύσκολη κλήρωση, καθώς συμμετέχουν στον όμιλο μας δύο ομάδες που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Super League, καθώς είναι και οι πιο φορμαρισμένες. Εμείς από τη μεριά μας, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό!” είπε ο τεχνικός διευθυντής του Αήττητου Σπάτων, Παναγιώτης Δουφεξής.

“Είναι τιμή για την ομάδα του Ηροδότου που συμμετέχει στην φάση των “32” με δύο ιστορικές ομάδες της Super League, είναι μία καλή κλήρωση για εμάς και ο Ηρόδοτος από τη μεριά του θα δείξει την αξία του” είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ηροδότου, Στέλιος Σωκιανός.

“Η Θύελλα Καμαρίου θα αντιμετωπίσει ομάδες που μέχρι πριν λίγα χρόνια δεν φανταζόταν ότι θα αντιμετωπίσει ούτε σε φιλικό. Έχουμε δύο ιστορικές ομάδες απέναντι μας, τον Ηρακλή που είναι το φαβορί της Football League και τον Ατρόμητο που εκπροσώπησε την Ελλάδα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Για εμάς το Κύπελλο είναι γιορτή, θα προσπαθήσουμε να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο της Νάξου όπου και θα γίνουν τα παιχνίδια” δήλωσε ο εκπρόσωπος της Θύελλας Καμαρίου, Ανδρέας Πασπαλιάρης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις