Γήπεδο Λάρισας ΑΕ: «Κλείνει το AEL FC ARENA

Την δική της εκδοχή παραθέτει η «Γήπεδο Λάρισας ΑΕ», με ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης (18/09), με την οποία ενημερώνει ότι μετά από αυτές τις εξελίξεις το AEL FC ARENA κλείνει.

Αναλυτικότερα:
“Για διάστημα τριών (3) και πλέον μηνών με πρόθεση συνεργασίας, αναμέναμε την πλευρά της ομάδας (ΠΑΕ) να βρούμε δρόμο συνεργασίας χρήσης του γηπέδου για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι σε όλο το διάστημα συνεργασίας έχουμε κάνει μεταξύ άλλων σημαντικές οικονομικές υποχωρήσεις (διάφορες ρυθμίσεις στις συμφωνημένες δόσεις, αναμονή στα οφειλόμενα, μειώσεις τιμήματος, χορηγίες κλπ) και τεράστια υπομονή πάντα με κριτήριο το καλό της ομάδας, φτάσαμε τελικά σε συμφωνία μετά από σημαντική οπισθοχώρηση του κ. Πηλαδάκη πραγματοποιώντας ακόμα μια μείωση του συνολικού τιμήματος.

Στις 6-9-2018 μας στάλθηκε επιστολή ότι είναι έτοιμοι να υπογράψουν την σύμβαση δηλώνοντας ότι δεν θα φύγουν ποτέ από το ΑΕΛ FC ARENA .

Την Πέμπτη 13-9-2018 και ενώ φτάσαμε σε συμφωνία αναμέναμε την υλοποίηση αυτής υπογράφοντας από κοινού την νέα σύμβαση , ενημερωθήκαμε ότι δεν υπάρχουν τα χρήματα να καλύψουν την συμφωνία και παράλληλα μας ζητήθηκε προσωρινό παραχωρητήριο για τον επερχόμενο αγώνα. Αποδεχτήκαμε την δέσμευση ότι την Δευτέρα 17-9-2018 θα καλυφτεί το ποσό της προκαταβολής και το παραχωρητήριο δόθηκε με συμφωνία να λήξει την επομένη του αγώνα.

Αφού θα καλύπτονταν η προκαταβολή, την συμφωνημένη ημερομηνία, θα υπογραφόταν και η σύμβαση της επόμενης περιόδου , αντ αυτού μας στάλθηκε επιστολή περί ΜΗ ενδιαφέροντος χρήσης του Γηπέδου και ΜΗ αποχώρησης από τους χώρους χρήσης (γραφεία, εστιατόριο κλπ) δηλώνοντας μας παράλληλα ότι είναι σε ισχύς η παλιά σύμβαση. Σήμερα Τρίτη 18-9-2018 και εντελώς ξαφνικά μας ξαναστάλθηκε επιστολή ενημερώνοντας μας εκ νέου και ρητά ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον χρήσης του Γηπέδου και θα υπάρξει αποχώρηση από τους χώρους έως τις 22-9-2018 ημέρα Σάββατο.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ότι η συμφωνία χρήσης για την νέα περίοδο η οποία ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ ήρθε μετά από μεγάλη οπισθοχώρηση της Γήπεδο και του κ. Πηλαδάκη, λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να συμμετέχουμε σε όλο αυτό το σκηνικό, το Γήπεδο ΑΕΛ FC ARENA θα κλείσει.”

Για την Γήπεδο Λάρισας Αθλητικές Εγκαταστάσεις Λάρισας

Εκ της διοικήσεως

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις