Μπούις: “Σημαντικό το ματς με την Κέρκυρα για τη συνέχεια του Κυπέλλου”

Την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας σχολίασε ο Φάντζιο Μπούις, με δήλωσή του στο goalpost.gr. O Βέλγος τεχνικός της Νίκης Βόλου τόνισε πως το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Κέρκυρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση πρόκριση και δήλωσε σίγουρος πως οι παίκτες του θα είναι 100% έτοιμοι για να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση του θεσμού.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μπούις στο goalpost.gr

«Θέλουμε να χαρούμε τα παιχνίδια του Κυπέλλου και θα αγωνιστούμε χωρίς άγχος για να πάρουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις πιθανότητες που μας αναλογούν.

Η Κέρκυρα θεωρώ πως συγκαταλέγεται στις ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ που θα διεκδικήσουν άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, όμως το ίδιο ίσχυε και για τη Δόξα Δράμας που αποκλείσαμε. Το πρώτο παιχνίδι θα κρίνει πολλά όσον αφορά την πρόκριση και με θετικό αποτέλεσμα, πιστεύω πως όλα θα κριθούν στο τελευταίο παιχνίδι όπου θα υποδεχθούμε την Ξάνθη στο Πανθεσσαλικό. Η Ξάνθη, μπορεί να μην είναι το εμπορικό όνομα που πολλοί θα ήθελαν ως αντίπαλο, είναι όμως μία οργανωμένη και παραδοσιακή ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ είναι ένας ιστορικός σύλλογος, έχει τον ενθουσιασμό της επιστροφής του στη μεγάλη κατηγορία και διαθέτει μία καυτή έδρα.

Δεν με προβληματίζει το ταξίδι στην Κρήτη πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς η ομάδα μου λειτουργεί με επαγγελματικό τρόπο σε όλα τα επίπεδα και διαθέτει ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει σε τέτοιου είδους προκλήσεις.

Την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% ώστε να ξεκινήσουμε με το δεξί και στη φάση των ομίλων. Σ’ αυτή την προσπάθεια μακάρι να έχουμε και πάλι τον κόσμο μαζί μας»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις