Δικαίωση της ΕΠΟ στην προσφυγή της Super League στο Διαιτητικό!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε – κατά πλειοψηφία – την Ομοσπονδία στην προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον της η Super League λόγω της διαφωνίας για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν. Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή, που σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή, με ψήφους 10-6, είχε αποφασίσει τον υποβιβασμό τριών ομάδων στη δεύτερη κατηγορία, που βάσει της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων θα είναι η Super League 2. Παράλληλα, ο πρωταθλητής της Football League θα προαχθεί απευθείας στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία, ενώ θα υπάρξει και μπαράζ ανάμεσα στο 13ο σύλλογο της Super League και τον δεύτερο της Β΄ Εθνικής.

Από την πλευρά της, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος είχε προβλέψει στην προκήρυξή της το «3-1» (υποβιβασμός-άνοδος), όμως αυτό θα πρέπει πια να αλλάξει μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις