Δικαίωση της ΕΠΟ στην προσφυγή της Super League στο Διαιτητικό!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε – κατά πλειοψηφία – την Ομοσπονδία στην προσφυγή που είχε καταθέσει εναντίον της η Super League λόγω της διαφωνίας για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν. Το δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή, που σημαίνει ότι θα εφαρμοστεί η απόφαση της ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται ότι η Εκτελεστική Επιτροπή, με ψήφους 10-6, είχε αποφασίσει τον υποβιβασμό τριών ομάδων στη δεύτερη κατηγορία, που βάσει της αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων θα είναι η Super League 2. Παράλληλα, ο πρωταθλητής της Football League θα προαχθεί απευθείας στην ανώτατη επαγγελματική κατηγορία, ενώ θα υπάρξει και μπαράζ ανάμεσα στο 13ο σύλλογο της Super League και τον δεύτερο της Β΄ Εθνικής.

Από την πλευρά της, η διοργανώτρια του πρωταθλήματος είχε προβλέψει στην προκήρυξή της το «3-1» (υποβιβασμός-άνοδος), όμως αυτό θα πρέπει πια να αλλάξει μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου απέρριψε κατά πλειοψηφία την από 25.8.2018 προσφυγή της Super League κατά της ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας».