«30 Σεπτεμβρίου ή 7 Οκτωβρίου η έναρξη της Φούτμπολ Λιγκ»

Για την έναρξη του πρωταθλήματος της Football League, τοποθετήθηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής της δεύτερης εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου, μιλώντας στο «Fair Play FM», ανέφερε ότι υπολείπονται κάποιες τελευταίες συναντήσεις, με την Πολιτεία και την ΕΡΤ, ενώ τόνισε ότι στο συμβούλιο της Παρασκευής (21/9) θα λυθούν όλα τα ανοικτά ζητήματα.

Αναλυτικά, δήλωσε:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος:
«Περιμένουμε να κάνουμε και τη συνάντηση με την Πολιτεία και να αποφασίσει και η ΕΡΤ, προκειμένου στη συνέχεια να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Η έναρξη πάει είτε για τις 30 Σεπτεμβρίου είτε για τις 7 Οκτωβρίου. Ψάχνουμε και δικούς μας χορηγούς, ώστε να ξέρουμε πόσα ακριβώς χρήματα μπορούμε να διαθέσουμε στις ομάδες».

Για τον Ηρακλή:
«Είχα γνωρίσει και τον κ. Παπαδόπουλο. Αναμφίβολα ο Ηρακλής είναι μία μεγάλη ομάδα κι ένα ιστορικό σωματείο και η θέση του είναι στη Superleague. Για εμάς είναι τιμή να έχουμε μία τέτοια ομάδα. Μακάρι να βρει το δρόμο του, όπως τον βρήκε κι ο Άρης. Με τον κ. Καραντώνη κάναμε μία συζήτηση για το πώς λειτουργεί η κατηγορία, ποια προβλήματα υπάρχουν, ήταν γενικότερα μία συζήτηση ενημέρωσης».

Για τη βιωσιμότητα των ΠΑΕ:
«Είμαστε υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε και τις λεγόμενες μεγάλες ομάδες και τις μικρότερες. Ο στόχος μας είναι όλες οι ομάδες να γίνουν βιώσιμες και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ο κ. υφυπουργός μας είπε ότι θα ξαναμιλήσουμε μετά τις 15-20 του μηνός κι έχει διάθεση να βοηθήσει. Άλλωστε είναι ο μοναδικός που έχει βοηθήσει και βρίσκεται κοντά μας».

Για τις φετινές ομάδες της Football League:
«Η Δόξα Δράμας έχει έναν καλό επενδυτή, όπως και τα Τρίκαλα. Υπάρχουν και άλλες ομάδες, όπως ο Ηρόδοτος, ο Κισσαμικός, ο Αήττητος Σπάτων που ανέβηκε τώρα, γενικά θα είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα. Την Παρασκευή έχουμε το συμβούλιο και θα διευθετηθούν όλα τα ζητήματα».

liganews.gr